CÜmleten selamun aleyküm balık avı dostları... Bugün rahatsızlığım dolayısıyla balığa çıkamadım, bu nedenle evdeki balıklarımı ızgaraya atayım dedim
Valla bende dinlenmeye çalışıyorum hala, hastayım biraz boğazım ağrıyor Sabah konuştum ben Ersin abiyle birkaç parça dişli çıktı demişti ama son durum nedir bilemiyorum idk
aleyküm selam fatih Yok bende merakla bekliyorum dönünce cengiz arıyacaktı ama ne yaptılar bilmiyorum maalesef haber alırsan bilgilendir
Ava çıkamadığım zamanlarda yemli dip takımı denemeleri için kurdum.. Derrrmişimmm Fotolar biraz puslu ve bulanık gibi nedense anlamadım belki telden çektim ondan böyledir.. Video nun arka fonda ki ses içinde kusura bakmayın 4mt uzakdan tv nin sesini bu kadar net alacağını düşünemedim videoyu upload ettik den sonra izlediğim için fark edemedim. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rrFbJxJNlPc
Fatih aga süper olmuş yav, eve akvaryum değil mercan resifi kurmuşsun gibi :thumb: çok güzel görünüyor...
Saolasın Sabri abi. Evet mercanları, eminönün de direk yurt dışından getiren adamlardan aldım, akvaryumcularda küçücüklerini faiş fiyattan veriyorlar, burada kilo hesabı baya ucuza geldi Alacak olanların aklında olsun. balıklar yavru verdikçe isteyen olursa verebilirim..
Düşünmedi değilim hatta yem sıkıntısı olmasın diye teke karides beslemek bile aklıma geldi ama tabiki evin patronu hayır dedimi olay orada kapanıyor
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar dostlar. Ersin çok geçmiş olsun kardeşim Fatih akvaryum bir harika yavrulardan 2 kg kadar paket yap gönder eve kardeşim
Cengiz abi neredesiniz yahu naptınız nettiniz bugün anlat hele şuan 11 tane var daha yavru verecek boyda değiller ama yavru verdiğinde sana da bir akvaryum kuralım balıklar benden
Selamün aleyküm, herkese hayırlı akşamlar.. Sabah 10 kişi katıldığımız avda toplam 10 adet dişli 3 4 adet de istavritle günü kapattık Balık açısından süper bereketli bir gün geçirip Hiçbirimizin tek bir takım kaybetmeden günü sonlandırması da günün diğer güzel tarafıydı.. Arkadaşlar balıkları temizleyip, pişirmekten fırsat bulamamışlar olsa gerek ki kimse daha foruma bakamamış İşin espirisi bir tarafa İsa Abi, Mustafa Abi, Ali Rıza, Cengiz, Serkan, Aykut Abi, Levent, Ersin Abi'ye yağmur ve soğuk demeden geldikleri için teşekkür ederim..