Fatih valla pek bir şey yapmadık bol bol takım kaybettikBalık yoktu ama dostluk ve muhabbet on numaraydı. Fatihim balıklar limit dahilin deler dimi
Aleyküm selam Cengiz abi, çok sağol... Kaptık biraz şifayı bakalım inşallah erken atlatırız Aleyküm selam Deniz abi, hayırlı akşamlar sanada.... Ersin abiden ve Levent Abiden aldım haberleri, inşallah birsonraki sefere daha bol balık çıkar...
Aleyküm Selam kardeşim hoş geldin... Bende sana çok teşekkür ederim yağmur ve soğuk demeden geldiğin için....
Balık amaç değil zaten araç.. o yüzden sıkıntı yok Balıklar limit altı çaktırma :laughing: :laughing:
S.A hayırlı akşamlar arkadaşlar av bereketli geçmemiş anlaşılan ama dostluk ve muhabbet herzamanki gibi şahane geçmiş işte bu herşeye değervarsın balıklar olmasın
Aleyküm selam Mehmet Abi hoşgeldin Av bereketli olmadığı gibi su da çok takım yedi bugün.. Boşverin kapatın mevzuyu..
Sağol Deniz abi, boğazım ağrıyor hala ilaç, pastil, bal + zencefil, ıhlamur...vs devam ediyorum arada çaparide bağlıyorum hihi hihi
çaparim olaydı hazır yarın sabahdan bir kaçamak yapardım da hazırımda hiç bişi yok artık başka bahara
Aleyküm selam Mehmet Abi hoşgeldin Av bereketli olmadığı gibi su da çok takım yedi bugün.. AFİYET olsun varmı öyle bugün sıfır kaptırdım demek takımları ara sıra alsında karşılığınıda balık olarak versin:thumb:
Fatih keşke söyleseydin kardeşim bana, evdeydim bütün gün, buluşur biryerde birer çay içerdik, getirirdim ben sana çapari reeling
S.A dostlar güzel bir organizasyon olmus herzaman ki gibi :thumb: Ersin izgara guzel de balıkları biraz fazla kurutmuşsun gibi geldi bana
[/url][/IMG] Ben hazırım Balık avı dostları amcalarım hadi mekana götürün beni İsa abicim güzel hediyen çok teşekkür ederim Allah razı olsun düşünmen bile yeterdi abim. İnsanın sizler gibi Dostları olması çok gurur verici...
A.S Cihan, elimdekilerle yetinmek zorunda kaldım valla, onların yağlı sezonu değilmiş o yüzden biraz kuru oldular