Aleyküm selam, Cihan hoşgeldin Maşallah, Allah bağışlasın Önümüzdeki sezondan itibaren tamamdır, avlara başlayabilir Çekirdekten yetişmesinde fayda var.. Hayırlı geceler Ersin..
arkadaşlar burada muhabbet var diye yazayım dedim gece balığa çıkacağım lütfen acilinden tecrübelerinizi paylaşırmısınız sorum avrupa kıyı balık avcılığı bölümünde teşekkürler
Bu forumun ve özellikle bu konunun amacı sizin gibi muhabbetin ortasına balıklama dalıp nerde ne var şeklinde soranlara cevap vermek değildir. Ama genede lanet olsun içimdeki paylaşımcı ruha Gece balık almanız şuan da zor gibi.. yem bulursanız belki mırmır eşkina..
usta şu şekilde söyleyim aslında bir hedefim yok şu mevsimde hangi balık var bilmiyorum. galataya veya beşiktaşa gitmeye karar verdim. çıkıyorsa eğer çinekopa atacam olmadı kefal düşünüyorum senin önerin nedir bu konuda ne vardır boğazda bu sıra balık ?
bende forumun amacının o olduğunu belirtir bir hareket yapmadım acil cevap bulmam gerekiyordu araştırdım ve cevap da bulamadım baktım online kişi sayısı çok bilgi almak istedim. yanlış olduysa affola ama böyle cevap yazarak ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim.
En mantıklısı Galata ya da Unkapanı köprüsü görünüyor.. Ben avrupa tarafını fazla bilmem, anadolu yakasında ise gece önerebileceğim bir yer yok.. Köprüde yemliye dişli denemesi en makulüdür bence..
hoşbuldum denizim yorumlara baktnmı ceyhun la ayn şeyden bahsediyon yaknda cengize bi çkarma yapmak lazım
Sağol Ersin kardeş, iyidir, Uzun zamandır açılamadım sahillere. İş güç v.s. fırsat bulamadık. Fakat sizin raporları ve muhabbetleri okudukça kendimi deniz kenarında hissediyorum, bu bile rahatlatıyor insanı bir nebze de olsa. Görüşmek üzere, Kalın sağlıcakla...