Nolsun be abi iş güç koşturuyoruz bugün yoğunluk var biraz, hala aynıyım hastalık bakımından ilaçlara devam
Abi vallahi ne kadar dikkat etsekte gelip buluyor, ofiste birsürü kişi hasta, dışarda öyle, toplu taşıma aracıyla gelip gidiyorum birde illaki buluyor virüs mikrop birşekilde... Aman herkes dikkat etsin cidden sinsi bir salgın var şu sıra, bir anda hasta ediyor insanı
Hoş gördük.. İyi çok şükür, gitmedim aslında tembellik ettim yattım bugün.. banghead banghead banghead Sen git bu soğukda yağmur altın da balık avına ondan sonra gel buraya yok salgın var yok mikrop var.. töbeee :laughing:
Yaav Panpa niye öyle diyorsun kalbimi kırıyorsun hihi hihi hihi Fatig aga benim gittiğim gün hava çok iyiydi hatta hiç üşümedim ve yağmurluğum sayesinde ıslanmadım o yüzden onunla bir alakası yok ama o günün yorgunluğundan kaynaklı olarak vücut direnci kırıldı o nedenle virüse karşı dirençli olamadım hadi ben ava gittiğim için hasta oldum diyelim, peki etrafımdaki birçok kişide mi benle avdaydı c.tesi günü bütün herkes hasta looo
Eyvallah Cihan, sanada kuralım bir akvaryum Hani diyorsun ya etrafa salgın var mikrop var işte kaynağını bir araştırmak lazım kimden çıkıyor
Ersin kardeşim ben sinop tavayı bekliyordum ama bu dahada güzelmiş mangalda rapala :laughing: :laughing: :laughing: Kardeşim çok güzel akvaryum kurmuşsun maşallah ellerine sağlık videodan gördüğüm kadarıyla çok geçmeden yavruları alacaksın ama yemi biraz artttır bir iki derecede suyu ısıt, ortam zaten on numara Balık açısından sezonun en iyi günü olsada:laughing: muhabbet sohbet çok güzeldi bende sana çok teşekkür ederim üstadım:thumb: Kardeşim maşallah Allah sağlık sıhhat versin İstanbulun efsane balık ustası yetişiyor gördüğüm kadarıyla :thumb: Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Abi onu alamayan arkadaşlar da vardı derken son dakikalarda yalnız bıraktığın arkadaşları mı işaret ediyorsun? Hoşbulduk kardeşim iyiyim çok şükür sen nasılsın?