Bende evlenmeden öncesine kadar besledim de bu tür değildi.. şimdi mağaraları akvaryum silikonun dan yaptım zaten zarar olmaz diye düşünüyorum.. mercan kayasının altından ayrılmıyorlar zaten birde habire içinden geçiyorlar takılıyorlar filan, arkadaşında geçen balığının gözü yırtılmış kayaya sürtüp bende ondan mütevellit çıkarayım dedim. Birde dediğin gibi çiftleşmeye başlamazlarsa mor loş ışık alacağım hihi birde çiftleşme videoları filan izletem mi hihi
Aleykumselam Sabri abi hayirli isler..kamis kirmissin haberim yoktu. soylemeye gerek yok ama ava gidecek olursan benim kamis emrinde..
Aleyküm selam günün güzel olsun abi Abi hoşgeldin çok gùzel nick seçmişin hayırlı günler işler olsun Aleyküm selam hayırlı sabahlar
Devir teslim diyorsun Maşallah pekte ufak bir yayınmış Tebrikler şaban abi Kulaklarım çınladıda geldim,istersen et sabri ufacık yayını gördün dimi ham yaptırırım seni:hungry: Fatih gördünmü çılgınlığı :laughing:şaban abi nick'inin hakkını vermiş olduğunuda sayende öğrenmiş olduk
S.A Dostlar, Abi balığın maşallahı var ellerine sağlık. Benim merak ettiğim bu yayın balıklarının tadı nasıldır. Yenir mi? Zevk için mi tutarlar???
CÜmleten selamun aleyküm balık avı dostları, herkese hayırlı işler...Dün akşam 8 de sızmışım yorgunluktan, sabah 8e 10 kala uyandım yaklaşık 12 saat uyudum, nasıl oldu böyle anlamadım