Herhalde öyle oldu Ama bugün uykunda benimle konuştun düşün bakalım neler anlattın:laughing: :laughing: :laughing:
Telefondan arama kayıtlarına bak bakalım saat beşbuçuk gibi kiminle konuşmuşsun:laughing: :laughing: :laughing:
laa o ne be ne ettin sen ne konuştuk biz okadar https://www.facebook.com/groups/119688588209106/124289474415684/?notif_t=group_activity yakında gelir işi vardır heralde
Havadan sudan abi ne olacak sen bana tuttuğun orkinosları anlattın biraz:laughing: :laughing: :laughing:
Cümleten hayirli aksamlar, Saolasın Levent abi, bugün içindeki beyaz mercan kayasini çıkardım keskin oldugundan yaralanmalar olabilir diye.. hayvanlar bir kayanin dibine girdiler daha çıkmıyolar.. çok korkak ve çekingen bir türmüş bu Demasoni türü.. diyolardida bu kadar oldugunu sanmiyordum.. yemde yemediler bugun.. dondurma kabindan magara yaptim slikonla filan kurumasini bekliyorum. çiftlestikten sonra magaralara giriyolarmis ortada magara yok şuan suyun isisi 26 derece sende varmi anlarmisin bu islerden?
Kardeşim ben uzun yıllar akvaryum işleriyle uğraştım ama epey bir süredir evde akvaryumum yok mercan kayasını çıkarmak için balıkların davanışlarına biraz baksaydın arasından geçmeye çalışıyorlarsa çıkarsaydın.Akvaryuma müdahale edince bir süre böyle saklanmaları normal birkaç güne yine videodaki gibi çıkarlar merak etme Yemi gece yatarken az miktarda atarsan etrafta harket kalmayınca yerler bence. Videodan gördüğüm kadarıyla içine girip çıkabildikleri oyuklar var onlar yavrulamak için yeterli olur ekstra birşey koyma bence silikon işleri biraz sakattır tüm balıklar gidebilir uyarayım. Yavrulatmak için eşleşen çifti tespit etmen lazım akvaryumu bölmen yada balıkları ayırman gerkebilir.Oyuklara girerek yumurtlayacaklar ve onları çok ciddi biçimde koruyacaklar farketmemen mümkün değil yani Ama diğer balıklarla olası mücadelelerde yaralanmamaları için ayırman gerekebilir. Kalan kısmı yumurtaları gördükten sonra yazarım ama gerçekten çok keyifli bir süreç inşallah eşleşen balıkların olur ve sende bu keyfi yaşarsın
Hayırlı geceler Sabri, yatıyor musun? Benim face hepten gitti Bana internet ayarlarından anlayan bir arkadaş lazım..