Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı günler. Nasılsınız abilerim kardeşlerim.. Şaban Bey hoş geldiniz....
Bende daha iyiyim düne göre abi sağol, ilaçlara talim Şaban abi hoşgeldin, maşallah pek bir iştah açıcı görünüyor yayın balığı tavada :hungry: afiyet olsun..
Cümleten hayırlı günler can dostlar. Bugün iş dönüşü bir mekana uğrayım dedim. Baktım az daha ileride askeriyenin önünde iri boylarda güzel istavrit alıyorlar. Attım oltamı ve 1,5 saatte 1 kg. a yakın balık aldım. Havada 3 takım patlattım. Balık çok ileride ve dipteydi.
eline sağlık Ali, istavrit irileşmeye başladı demekki. çubukluda da alıyorlardı geçen hafta ama çok ufaktı.
:laughing: selam söylüyor musun facebook beyine ? Ali abi eline sağlık kısa günün karı almışsın kovaya istavritleri :thumb: afiyet olsun...
Eyvallah Sabri sağol kardeşim Sağol abi Sağol Cihan. Çubuklu serçe parmak kadar kraçaya devam ediyor. Taş iskele güzel iri istavrit yaptı. Sağol ersinim daha iyşleri senin olsun.
oldumda abıcım dınlenemedıkkı basladım ama belım boynum agrıyo cok bıde dizim cıktı şimdi ALLAHIM ya cekecez bu agrıları eskiden yaptıgımız hatalar cıkıyo valla solerlerdı amann derdık koluma kar yagardı cam acıktı arabada peh peh hale bak şimdicyrr cyrr cyrr cyrr