Bu Aykutla anektodlarımı yazsam roman olur valla, alem adamdır trakyalım Bu arada yarın sen geliyorsun değil mi
Doğrudur abi, belki ilerde kitap yazarsın bu anektodları biraraya getirip ABi yarın için benim belli değil, sabahın 5'inden beri ayaktayım ve nerdeyse ayakta uyumak üzereyim Yarın mekana Ersin abide gelecek, aradı beni sağolsun eğer kendimi gelebilecek kadar iyi hissedersem ona haber edeceğim :thumb: hatta uyanıp gelebilirsem yanıma hiç olta almamayı düşünüyorum, acayip yorgunum
Hayırlısı olsun diyelim, malzemeye gerek yok zaten, bende her zaman yedek takım mevcuttur:thumb: Demirden korksak trenede binmezdik Allahın trakyalısı Sen ne zaman seni kestirme yoldan götüreceğim dediysen, 10 km. fazladan yol yapmışızdır Anlaşıldı yarın öğlene ancak uyanırsın
Organizasyon: Mekan Av: İstavrit, çıkarsa dişli.. Tarih: 10.02.2013 Pazar Saat:06.30 - 07.00 Kadro: Deniz Alirıza Serkan Hüseyin İsa abi Aykut abi Mustafa abi Cengiz Ferhat Başka gelmek isteyen varsa ismini ekletebilir.. Organizasyon herkese açık olup mekan bilgisini isteyene özelden gönderebilirim..
mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle
Aykutum sabah 06:15 de hazır ol, yeğeninde sizin ordamı oturuyor.Saat 05:30 gibi beni arayıp uyandırırsın değil mimrsparkle
Organizasyon: Mekan Av: İstavrit, çıkarsa dişli.. Tarih: 10.02.2013 Pazar Saat:06.30 - 07.00 Kadro: Deniz Alirıza Serkan Hüseyin İsa abi Aykut abi Mustafa abi Cengiz Ferhat Ersin Abi Başka gelmek isteyen varsa ismini ekletebilir.. Organizasyon herkese açık olup mekan bilgisini isteyene özelden gönderebilirim..