Selamün Aleyküm, bugün bir yere gitmedim evdeydim ancak mekandan gelen haberler güzel.. Dişli seyrek de olsa çıkıyormuş, istavrit ise iri boyda.. Yarına ekibi kuralım derim..
Aleyküm Selam.. Mehmet Abi hoşgeldin Gelen haberler güzel, istavrit irileşti.. Yarın bir mani olmazsa mekandayız.. Aleyküm Selam.. Serkan hoşgeldin
Cümleten Selamunaleyküm.. Serkan abi nerelerdesin sen rahatsızlığını duydum, geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsın.. Herkez iyidir inşallah.. Ava gidenler olmuş umarım aradıklarını bulmuşlardır..
Cümleten hayırlı akşamlar can dostlar... Serkanım özlettin kendini neyse biz telefonlaşıp konuşuyoruz ancak şu forumda olmanı özlemişim kardeşim. Tekrar hoşgeldin.
Yarın zabah mekanda olacaz Allah'ın (c.c.) izni ile. Gelecek arkadaşlara duyurulur. Kısmetse Saat 07:00 gibi mekanda olacaz. Benim bildiğim kadar olan arkadaşları ekliyorum. Deniz Alirıza Serkan Hüseyin İsa abi Gelecek arkadaşlar kendilerini ekleyebilir.
İstavrit iri ve geçen haftalara göre daha fazla geliyormuş.. Dişlide ise boyların çoğu ufakmış, arada limit dahilinde gelirse ne ala.. Yarın dişliyle fazla uğraşmadan istavrit çalışılır gibime geliyor..
Dün telefon konuşmamızı hatırlarsan sana aynısını söylemiştim. Direk istavrit peşine dişli hem seyrek hemde çok ince aldığını salıyorsun zaten değmez artık tat vermiyor. Yarın mekan aynanın orası hihi