:thumb: Benim başkanım bir tane hem ben acemi birliğimi ısparta'da yaptım yarı oralı sayılırım hemen nasıl R yaptım,haritada trakya diye bir yer varmı ben bilmiyorumda:laughing: :laughing: :laughing: A.selam hoşgeldiniz
Cümleten hayırlı geceler, balığa gideceklere rastgele. Bu arada yarın bir aksilik olmaz ise öğlen 12 den sonra mekana geçmeyi düşünüyorum. İstavrit yoklaması yapmak için. İnşallah bişeyler çıkar. Arap falan farketmez, limit üstü her boyu kabulümüzdür.
Evet abi her zamanki mekan. İnşallah bir aksilik olmazsa 1 gibi orada olacağım. Davet yok, gelmek isteyen olursa beklerim
Eyvallah Levent, hafta sonu yorgunluğu balıkta atarsın artık Yahu bu trakyalılarda "R" genetik galiba:laughing: hihi hihi hihi hihi Balık çıkarsa bir alo mesafesindeyim Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin, yine hayınvalidedemiydin
Aleykümselam hg Hayırlı geceler İnşallah abi kısmet olursa atacağım, ama bu pazar için bi program yok galiba
Hayırlı geceler Aykutum, Allah rahatlık versin Haydi bakalım rastgele, hayırlı geceler Cihan Balık Avı Dostlarını temsilen gittik zaten Maşallah sende akraba çok Cengizim
:laughing: :laughing: :laughing: A.selam cengiz hoşgeldin sabri bana darıldıidk Çakma trakyalından Hayırlı geceler Gözlerim genç tayfalarıda aradı lakin
Abi merak etme Sabri darılmaz kızmaz açıkmaz susamaz sadece konuşur Abi orada olmak çok isterdim gerçekten ama hafta içi imkansız gibi bir şey.. Artık başka sefere tanışmak nasip olur abi