Selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar dostlar, kimse var mı buralarda Şaban abi müthişsin valla tebrikler, bizim grup kalabalıktır bi, getirtme bizi oralara
18 geldi beya lezzet süper abi ister tava ister mangal Toprak kokması suyun yapısı ile alakalı baraj komple taşdolgu içinde kalan fazla tarla yok ondan çamur kokmaz
Hg Aleyküm selam başkanım çokşükür iyiyim sende iyisindir inşallah Muhteşem ikiliyle bugün forumu biraz savaş alanına çevirdik Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özürdileriz forum sakin'lerinden Oh maşallah gerçekten tam kuzuymuş,gerçi tatlı su balıkların bol kızgın yağda yapın diyorlarda,yayın farklı demekki mangalıda olduğuna göre:thumb: Tamam şimdi oldu ömerli sırf çamur ondan demekki tadı kötü geldi
Teşekkürler bende iyiyim abi, boşver sen uyma gençlere Ömerliye bende çok gittim, eve de yakın oluncareeling Bu sene hiç bir şey çıkmadı, geçen yıl daha iyiydi, Ömerlide bohcacı çok var, tırıvırı ile avlananına kadar her cins "sözde" insan var.idk Tadına gelince sirkede bekletilmediğinde çamur tadı geliyor.
yarin ben avrupa mekana geçmeyi dsunuyorum musait olan varsa beklerim. Saban abi bu yayin hayvani kaç senede bu boyuta geliyor acaba?
Sular çekildiğinde etrafındaki tarlalarda ekim yapılıyorsa toprak hersene sürülüyor demektir buda kabaran toprağın kokusunu suya veriyor heralde,rendelenmiş soğan içinde bekletilirse balık kokusunu alır
5 senede 20 kiloyu bulur tabii ortama bağlı yane ,bizim baraj geniş ve deriliği 60 metre falan müsait
Merhaba Fatih, bereketli avlar dilerim, raporunu merakla bekliyor olacağız Bilgi için teşekkürler abi :thumb:
cmleten hayırlı akşamlar can dostlar. Fatih yarın işlerimi hallettikten sonra saat 10-11 gibi mekana geçebilirim. acayip iri istavrit yapıyormuş bilgine
Ali kardeşim pazar günü seninle ve Serkan ile vedalaşmadan ayrılmışım mekandan vallahi kusura bakmayasın
Hemde ne bohcacı tırıvırıcı ve kavgacı Bende nelere yatırdım yine tadı değişmedi pek İsa Fatih hafta içleri müsait oluyorsun galiba,iyileşeyimde seni yanlız bırakmam Yok Şaban abi ne yaparsan yap o kokuyu alıyorsun,muhitte konya'lılar var onlar gider devamlı vede severek yerler,alışkanlıkmı desek damak zevkimi desek artık bilemiyorum
Ben sizi unutmuştum beya ama baya uzun yazmışın :laughing: Neyse denk gelirse bigün ben pişireyim bakalım