hb ali yarın herkese rast gele org var galiba şansınız bahtınız açık olsun isa abi sorma karnıma ağrlar girdi gülmekten
Şaban abi siz kuzuyu yakalayın kargoya verin,biz burda grup olarak icabına bakarız:hungry: :hungry: :thumb: A.Selam hg hayırlı geceler :laughing: :laughing: :laughing: Sananee A.selam Hele birde ben yazarsam:laughing: :laughing: Başkanım bu face beyini merak ediyorum kimdir öğrenebilirmiyimidk idk Ben yazana kadar kaç kişi rüya görmeye başladı acaba veya kaç sayfa geride kaldım acaba şimdi belli olur
Ya Hüseyin abi, yine 24 saat geriden geliyorsun, şu cevapları bir gün önceden hazırla da, gündemin gerisinde kalmayasın
cengiz cuma günü boşum konuşalım tekrar sonra bana müsade cümleten hayırlı geceler sağlıcakla kalın Allaha emanet olun
Şaban abi Sabri ve Cengiz'e bulaşmazsanız(bulaşmamak elde değil tahrik var) dediğiniz gibi en sakin yer burası:thumb:
Hayırlı gecelerde sana bir şey sormuştum, göremedin galiba Peki abim, hoşgelmişsen sefa getirmişsen, ne ikram edelim sanamrsparkle
Abi ben sana bulaşmam vallahi kocaman sazan balığın var tutturursun felan Allah korusun bir yerimizi ısırır