Haydeee Doğru söze ne denir,değerlendirecem dediğini:thumb: hızlı yazıyormuşum gibi birde karanlıkta yazıyorum Face'yemi hayırlı geceler Benden uyarması şaban abi,bende yeni katıldım sayılır dostların aralarına,benide uyarmışlardı sizin gibi bende bana bulaşmazlar demiştimte nerdeee DİKKAT et yinede şaban abi Cengiz sazan değil yayın yayınnn yoksa yine benmi sazan oldum
Eyvallah abim.. Gerçekten alem adamsın abi :laughing: :laughing: :laughing: Bak sen haberimiz olursa bizde iştirak ederiz:hungry: hihi :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
HAYIRLI GECELER ABİ Hüseyin abi, gündüz antrenmalarına biraz hız ver, ayrıca yaaş yavaş düz koşulara başla, ancak form tutarsın
Öyle çoklu alıntı yaparsan neye cevap vereceğimizi unutuyoruz abi Bu arada Face beyi, Hemşerin süper trakyalı AYKUT Banada müsade dostlar, (hanım laptop'u isteyip duruyor ) hayırlı geceler diliyorum, Allaha emanet olunuz
Ballı abi herkez senin gibi "insanca pek insanca" yaklaşsa balık avına benim de tereddüdüm olmazdı tabiki ama bilinçsiz ve hatta "hayvanca pek hayvanca" yapılan katliamlar sonrasında bırakın küçük gölleri barajları lebi derya denizlerde ki balıkların soyunu kurutabilen bir nesil olduğumuz için endişelenmemek tereddüt etmemek elde mi ki Ballı abim?