Aleyküm selam hoşgeldin Cengizim nasılsın Balıkta en ufak bir ayrıntı bile tadı değiştirebilir, birde damak tadı olayına katılıyorum.:thumb: Şaban abi, Hüseyin abim yatarak yazdığından biraz geriden gelir, zamanla alışırsın sende Dediğin gibi bir gün pişirirsen tadını görürüz inşallah:hungry:
Aleyküm selam Ersin abi hoşgeldin nasılsın, bu saatlerde seni buralarda görmek güzel, en son nadasta bırakmıştık senimrsparkle
Hoşbulduk dostum.İşler acayip yoğunlaştı.Az evvel eve geldim.Özlemişim girip bakayım dedim Herkesler iyidir inşallah
Hoş buldum Hüseyin abicim nasılsın Aleyküm Selam Ersin abicim nasılsın Çok şükür iyiyim abicim sen nasılsın
Hayırlı geceler abi, Allah kolaylıklar versin, fırsat buldukça bekleriz Teşekkürler Cengizim bir yaramazlık yok, iş güç, mücadele devam
Aleyküm selam Sabrican, sende gündüz tayfasına geçtiğinden beri görüşemez olduk Amin kardeşim, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Fırtınalı havalarda en güvenli liman burasıdır abi:laughing: :laughing: Bir kavram karmaşasıdır gidiyor, artık kendileri bile ne söylediklerini anlamaz hale geldiler valla:laughing: O yüzden uzak duruyorum, hiç bulaşmaya değmez, yoksa günlerce sayfa sayfa yazmak zorunda kalırız mazallah
Face icat oldu, mertlik bozuldu, Benden selam söyle face beyine (Not:Ersin ve Cihandan alıntıdır.) Yok abi grubumuzun ordada sayfası açıldıda, ondan bahsediyor Sabi efendi
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Hb. abi inşallah bişeyler buluruz raporlayacak. Fatih gel mekana askeriyenin oraya gidelim acayip 4 lü 5 li geliyor hemide eşek geliyor en yağlısından. 30 tane aldınmı kova dolar Nedemek Cengizim problem değil sıkıntı yok olur bazen Sabo karedeşim hoşgeldin
Yok be abi, bunun yaşla falan alakası yok, bir insan yedisinde neyse, yetmişinde de öyle oluyor Hayırdır çok hoşuna gitti, yine ağzını ayıra ayıra gülmeye başladın Unutma eceli gelen serçe baykuşun önünde hareket çizermiş