Cİhan geçmiş olsun kardeşim bol bol C vitamini ve güzel bir uyku işi çözebilir... İşler içinde kolay gelsin... Hayırlı akşamlar İsa abi, çok teşekkür ederim
Sağol abicim, teşekkürler. Sağol İsa abim, allah razı olsun. haftasonu inşallah atarım Fatih, rapor işleri ters bana Eyvallah babacan, güzel balık almışsın bugün, maşallah diyeyim. Pazar gününe var mı plan, balığa gidecek misin?
Hayırdır Fatihim, fotoshop falan yapmayacaksın değil mi Aliyi bilmem ama hepimize fena gaz verdi Cihan
Şu ana kadar bir plan yapılmadı ama yarın ne olur bilemem Cihan, eğer Alinin dediği gibi yarında balık yaparsa, bu kaşıntıyla duramayız gibi geliyor
Valla abi kaşıntım hat safhada ama kolumu kaldırmaya dermanım yok yaa Kaç senedir böyle grip olmamıştım idk
Abiler arkadaşlar gardaşlaarr hepinize hayırlı geceler ben artık yatış moduna geçiyorum uyku bastırdı iyice Allah rahatlık versin herkese... sağlıcakla kalın...
Cihan kardeşim, nane limon kaynatıp içine birazda karabiber, bal vs. artık ne koyuluyorsa güzelce kaynat, çok sıcak şekilde hızlıca içtikten sonra, yorgan altında bir güzel terle ve hemen sıcak suyla banyo edip, terini banyoda at:thumb: Eminim Allahın izniyle iyi gelecektir, tecrübeyle sabittir