Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler. Bugün iş dönüşü malum yerde aracımla durdum 2 kişi vardı olta atan seyredeyim dedim ama bir baktım küt biri bir baktım küt diğeri çekiyor balıkları hemde iri iri. Önce bir işim daha vardı kadıköye gitmem gerekiyordu atsammı atmasammı ikilemi yaşarken biri birtane daha çekince Ya Allah dedim indim aracımdan. Hemen giydim yağmurluğu aldım takımları başladım atmaya 1-2-3 yanımdaki vatandaşla oltalar dolandı birbirine hemde ne dolanma diğer kalan vatandaş tek tek çekiyor balıkları biz olta açmaya uğraşıyoruz. Zaten vaktim dolmuştu 4. atışı yapmadan dönmek zorunda kaldım. Tam giderken 2side 1er tane daha balık çıkarmıştı karaya. Nasip değilmiş ayrıca vakitte yoktu. Bence yarında güzel balık yapar düşüncesi olanların bilgisine. Herkese tekrardan hayırlı akşamlar can dostlar.
Hoşgeldin Ali, senden haber almaya çalışıyıordum bende Yarına allah büyükte, pazara kesin org var bu mesajdan sonra
Sende de ne göz varmış be Ali, tutamadığın gibi, tıkır tıkır çeken adamların tekerine çomak sokmuşsun:laughing: :laughing: Birde hangi vakitte çekiyorlardı, yarın öğleden sonra gidersek çıkarmı acaba
Ben büyük sözü dinlerim abi, inşallah toparlanabilirsem Pazara bişeyler yaparız. reeling Cümleten hayırlı geceler.
hb. Cihan inşallah balık yapar pazara hava suyun rengini değiştirmezse herdaim balık yapar. yok be abi adam oltayı önümden attı akıntı karıştırdı saat 16:00 gibi oradaydım o saatte yapıyordu
İsa abi Hayırlı geceler.. Fotonu da ekledim arada bir girip kontrol edersen sevinirim geri dönüş ve tavsiyelerede açığım. bende kaçtım hayırlı geceler..
herkese hayırlı akşamlar can dostlar bakıyorumda kimsecikler yok. Yarın balığa çıkmayı düşleyen arkadaşlarımız varmıdır aramızda.