Aleyküm selam, Erkan Abi hoşgeldin Yokluğunda asayiş berkemal Abi Merak etme, hiç gözün arkada kalmasın
Selamun aleyküm dostlar, herkese hayırlı hafta sonları Erkan dostum, sende tekrar hoşgeldin, özlemişiz seni forumda
hb canım aleykumselam hg usta olsun ya hava almıssınız suyun rengi degisikmiş evet bende ögrendim yarında degısecegını sanmıyorum aleykumselam abı hg yaramazlık yoktur umarım
Canlarım benimmmmmmmm Bende sizleri özlemişim:thumb: Beyler sizlerden ayrı kaldığım süre içerisinde balığa gidemesemde vede çapari bağladım Ayrıca sahte yapmayı kafaya koydum,ileri ki zamanda sizi bilgilendireceğim işi bayağı ciddiye aldım İlk önce yapması daha sonra tutması
Bilmukabele dostum... Hoş bizde balığa gitsekte balık adına kayda değer bir şey yoktu. Bundan sonra yemli avları iş yapar, artık büyük ustaların sahne alma zamanı geldi.Sizi önden alalım üstadım:thumb:
Arkadaşlar önümüzdeki haftadan itibaren, yemli av denemesi çalışmalarına başlamamız gerekiyor.Erkanın daha önceden tespit ettiği mekanlardan başlamakta fayda var.