S.a dostlar hastalığı hafiflettim sanki. bacanaklar gidelim diye tutturuyor ama kararsızım Isa abim gidiyorsa bende gelebilirim
telden yazdığım icin fazla yazamıyorum cümleten hayırlı geceler sağlıcakla kalın giden gitmeyen herkese rast gele Allaha emanet olun
A.S Cihanım, umarım biraz daha iyicesindir gerçekten Senin yerinde olsam günü kesinlikle dinlenerek geçirirdim.Suyun rengi bulanık ve birşey çıkması zor, sağlam olsan sıkıntı yok ama hastalığı atlatmadan böyle bir riske girme derim kardeşim Sabrican çok mu kızdın ya Umarım güzel ve keyifli bir av olur, hepinize rastgele, hayırlı geceler
Benimkisi latife Isa Abim Yatmazsam iyilesemem zaten balığa gideceklere rastgele diyorum Hayırlı geceler
Sezon sonuna doğru sende yorulmaya başlamışssın Denizim, formdan düşmüşsün Hayırlı geceler, bol trofeli rüyalar dilerim.
cümleten selamın aleyküm Hepinizin bana yaklaşık 2 haftadır hiçbirşey yazmadığım için dargın olduğunu biliyorum... bunun için her birinizden ayrı ayrı özür dilerim.. bahane olamaz ama yinede sebebini yazayım.. yaklaşık 1 sene önce çalışmaya başladığım iş yerimde yanında çalıştığım artık ustamı diyeyim müdür mü diyeyim neyse işte o eleman işi bıraktı iş yerinde 2 kişinin yaptığı iş tek başına bana kaldı hem işin zorluğunun yanında ayrıca birde oradaki insanları memnun edebilmek neredeyse imkansız bu sebeple gerçekten hem fiziken hem ruhen oldukça yorgun düşüyorum evde bile belki çoğu zaman bilg. başında uyuyup kalıyorum... anlayacağınız durum vaziyet böyledir dostlar kaç zamandır balığa da gidemiyorum arada bir evde birkaç tane de olsa takım bağlıyorum bu en azından canımın sıkıntısını biraz da olsa gideriyor... Önümüzdeki günlerde yine böyle benden ses seda çıkmayacak olursa bilin ki ben yine tek başıma debelenip duruyor olacağım şimdilik bu kadar hepiniz ALLAH ' a emanet olun...
Bencede artık istirahat etmek lazım,bende bundan sonra biraz macera peşinde koşmayı düşünüyorum. Umarım farklı, güzel bir trofe nasip olur, ne demişler; "oltası suda olan balığı alırmış."
Aleyküm selam Uğur üstadım hoşgeldin Kırılmak veya darılmak ne demek, öyle şey olur mu hiç Allah kolaylık versin dostum, herşeye rağmen gidebileceğin bir işin olduğu için şanslı olduğunu unutmazsan, sana teselli olacaktır. Bizlerde seni ve birlikte av yapmayı özledik, umarım en kısa zamanda bu hasrete bir son veririz inşallah