Eyvallah Fatih, malum pazar, balığa gitmeyince eş dost ziyaretleri ile günü geçirdik.Diğer arkadaşlarda sabah balığa gidince yorgunluğunu atamaıştır herhalde Önemli olan gönüller bir olsun, muhabbet ve dostluklar daim olsun.
sen yoktun fatih yeni geldin sen nasılsın ben sürekli bakıyorum yukarıdan kim var kim yok diye foruma giremezsem bile takipteyim genelde
Eyvallah Sabrican sen nasıl oldun, büyük geçmiş olsun Bir saat sonrasını bilemiyorum ki Fatih, hayırlısı diyelim Sabri iki üç gündür çok hastaymış Fatih, bugün aramasam bende bilmeyecektim.Sesini bile tanıyamadım, acaba yanlış mı aradım diye, o yüzden mazur gör Sabricanı
Selamün aleyküm, herkese hayırlı akşamlar.. Bugün Pc ye format attım.. Facebook sorunu da haliyle çözülmüş oldu Ancak daha sonra ses donanımı ile ilgili sıkıntı çıkınca bir iki saat de anakart ayarları ile uğraştım.. En sonunda güç bela halledebildim (Bu cahillik başa bela..)
hayırdır abi ne olmuş ki aleyküm selam hg hayırlı aksamlar eline sağlık bi şok düğümü atsaydın kendine gelirdi aykut abi nerelerde haberi olan varmı bir iki bişeysoracam yine yok
Sabri bence hemen bir acile git, sesin beni çok endişelendirdi, durumun pek içaçıcı gelmedi bana, kesinlikle bir doktora görün, Alah acil şifalar versin kardeşim Aykutu en son face de görmüşler