Adamın sesi dün kötüydü.. SOS veriyor belli, sabah kalkıyor balığa gidiyor bir de.. Ben ne diyim buna şimdi..
Sende bir selam verip kayboluyorsun, yine kayınvalideye mi gittin Bu Sabrinin hastalığıda senin parmağın yok değil mi
s.a dostlar sabri baba geçmiş olsun bugün bizim bacanaklar sıfır çekmiş mekanda kilcik bile yokmuş oyle dediler
Aklıma bir şey geldi... Sanıyorum ki hemen hemen hepimizde bu ara malzeme sıkıntısı var malum yoğun bir sezon geride bıraktık.... Malzeme alımlarımızı topluca yapalım daha hesaplı alma şansımız olur diye düşünüyorum mesela kurşun almak istesek tahminimce 100 kg kadar kurşun alırız.
Abi maça baktım biraz ondan Ben muayene edeyim seni dedim ama pek yanaşmadı utandı yavrucak Abi bugün Sabri abinin sesi şey gibi çıkıyordu hani anlarsın ya
Çok fazla bir şey farketmez Cengiz, hep birlkte gitmek gerekir falan ama bilemiyorum Aleyküm selam Erkan hoşgeldin nasılsın
eyvallah cihan saol ama iyilik ya bişey yok kısmet nasip diyelim kesinlikle cengizim haklısın mesela bana önümdeki sezona kadar ortalama 20 kilo lazım olur ama işin birde maddi boyutu var 20 kilo kurşuna vs neyse toplu para vermek var bide 2 kilo 3 kilo almak var ama yinede ben varım bu hafta muhtemelen benim malzeme almam lazım artık 0 0 0 oldum iyice aleyküm selam abi hg