Sağlığınızdan duacıyım isa:thumb: Bu gün istirahat günüm oldu Hoş bulduk cengiz'im sabriye bir şey olmaz nazar değmiştir. Şu alacağımız yüz kiloluk kurşunlardan birazını sabri için ayıralım. Kurşun döktürelim nazarları temizleyelim
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Aslında nasıl güldüğümü bu Simililer ifade etmiyor Allah iyiliğini versin cengiz hiç gülesim yoktu vallahihi hihi hihi
Gençler sahte işi beni iyi sardı Şu anda ara ara uğraşıyorum ciddi bir şekilde. Sıkılıp bırakmamak için fazla yormuyorum kendimi. Tamamen bitince hem burada hem forumda paylaşacağım. Piyasada satılan sahtelerden bir kaç tane alıp hatta ikiye bölüp içini dışını kurcaladım.
Çalışmanın sonucunu büyük bir merakla bekliyoruz Erkan, Allah kolaylık versin. Bu arada şu yemli işini bir konuşalım seninle
Mekan olarakmı isa? bu gençler alışmış Sahtekarlığa yemli işi demek sabır,ellere bulaşan balık kokusu,at bekle demek sonra topa tutmasınlar bizi Cengiz gerçekten güzel bir uğraşmış, eğer becerebilirsem;ki biraz elim yatkın bu işlere neden olmasın:thumb: Önemli olan sıkılmamış olmam zaten
Yok be Erkan, toplu org. yapmayacağız, keşif amaçlı öncelikle ikimiz gideriz.Yinede gelmek isteyen olursa katılabilir tabiki
Artık sana göre ayarlayacağız, c.tesi ben öğlen çıkıyorum zaten, hem mekana erken geçeriz.Yanlız yem işini çözmemiz lazım
Herkes kendi bilgisayarını tamir ederse biz nasıl ekmek yicez :hungry: :hungry: Azminden dolayı tebrik ederim