Git tabi sabah suyunda balığa, en sağlam çaparilerini al yanına bu arada yarın izin almam gibi bir durum yok maalesef agaa Allah kolaylık versin müdür bende iyiyim iş güç bildiğin gibi... hafta sonu yattım valla çapari bağladım dizi izledim yürüyüş yaptım Sağol abi iyiyim bende...
AleykümSelam İnan ben sizleri daha cok özledim. Şu sıra İstanbul dısında bir hayli iş yogunlugu var hemen hemen hergün farklı bir ildeyim...
Çok şükür iyiyim cihan,çarşamba kontrolüm var,heralde iki üç hafta daha basamıycam,ben öyle diyorumda doktor ne diyecek bakalım..
selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar faih oy kullandım eline emeğine sağlık güzel düşünmüşün yorum ksmna yazamadm buraya yazyom idare et arkadaşlar deniz fena halde şifay kapmş bilginiz olsun denizim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar Hüseyin abi tekrar hoşgeldin, umarım daha iyicesindir Denizim malesef yorgan döşek yatıyormuş, o da nazara geldi galiba yada Sabriye takılmasının cezasını çekiyordur.Geçmiş olsun kardeş kendine iyi bak:thumb:
Selamün aleyküm, herkese hayırlı akşamlar.. İyi ki birkaç saat yattık.. Yokluğumda Sabri ortalığı velveleye vermiş
Teşekkürler Sabrican, sen ne yapıyorsun, yoğun bakımdan çıktın mı, servise aldılarmı seni Aleyküm selam Denizim büyük geçmiş olsun.Sabriyle uğraşmaya gelmez, dikkat et