Hb biraz daha iyiyim İsa hava değişikliği iyi geldi hb cengiz BEN SENİ HİÇ ÖZLEMEDİMM Aynen deniz inşallah düz koşulara başlıyacam sabriyle hemde sanada geçmiş olsun hayırdır yoksa sabri işimi
Aleyküm selam Fatih hoşgeldin Doğru söylüyorsun, dün formattan sonra virüs programını yüklememiştim Sağol Hüseyin Abi.. Çok kuvvetli ihtimal evet
Ben ev bilgisayarımda senelerdir kullanmam yavaşlattığı için, illede kullancam dersen avast ı öneriririm :thumb:
Hoş bulduk abi bir ara eskiden televizyonda ŞOK diye bir program vardı ATV deydi sanırım. belki 15 sene olmuştur hatırlarmısınız bilmem.. adam kameraya gül tutmuştu ve tv nizin ses çıkan yerinden koklayın sizde alıcaksınız kokuyu ne kadar güzel kokuyor demişti Tabi ben koklamadım da, bizim mahalle 1 hafta onu konuşmuştu bizim tv çok eski gül kokusu gelmedi bize diye
aynen fatihim inceldiği yerden kopsun bunu derrken bankacılık işlemi vs işlem kesinlikle yaplmamaktadır
Programı hatırladımda, o bölümü görmemiştim, ne insanlar var yahu:laughing: :laughing: Yine mi yahu Hayırlı geceler Erkanmrsparkle
:laughing: :laughing: Ben bir vürüse bakarım vürüs mü diye bir de neye bulaştığına bakarım hangi işletim sistemini kullanıyor diye