hayırdır müdür havale falan vermeler neyse sen ver havaleyi ben de isa abilerden evrak kayıt srasına gireyim :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Fatihim sana eşlik etmeyi çok isterdim ama inan yarın çok yoğunum, sana rastgele kardeş :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:
Maşşallah hastalık virüsü sana baya bir iyi gelmiş, Allah keyfini bozmasında, Hüseyin abi yakında ayağa kalkacak, hep böyle yatacak değil ya Yakından gördüm 190 boy, 120 kg. temizi var.:laughing: :laughing:
koşamaz ki abi kaç yaşnda adam nereye yakalıyor hüseyin abi için zaten çok güzel maç yapıyor diyorlar isa abi ben istihbaratı yaptım duran toplara çok güzel vuruyormuş koşamıyor ya :laughing: :laughing: :laughing:
:thumb: :thumb: :thumb: o aklına gelmiyor İsa dediğin gibi hep yatıcam zannediyor,kazayla üstüne düşücem ilk org.geldiğimde
abi 1 saatte onumu yazdın ya kızmıyorsun değilmi hüseyin abi farkındayım senle fazla uğraşmaya başladım başka birilerini kestireyim gözüme bari biraaz
Kaşınıyorsun yine Sabrican dikkat et Gerek yok abi, birlikte suya atacağız onu, aslında geçen sene yapacaktık ama kıyamamıştım, bu sene kaçarı yok.:thumb:
süt de leke olur bizde olmaz abi veren cengiz le kevent diyecem şimdi ama iftira atacam adamlara sonra bişeyde diyemiyorum şimdi :laughing: :laughing: :laughing:
He anca yazdım, beni evlendirdiler kızmadımki sana kızarmıyım hiç sabri hiç kızarmıyım Yok yok İsa suya atmak falan paklamaz benim daha güzel planlarım var:thumb:
tek başıma olmaz ama abi benim yancıları da almak lazım yanıma bengiz ile özellikle son günlerdeki favorim levent
Hüseyin abi, intikam soğuk yenen bir yemektir, tıpkı zeytinyağlılar gibi, o yüzden biraz daha sabret Herkese hayırlı geceler dostlar, Fatihim sana da bereketli avlar rastgele
Hiç gerek yok İsa bak ben ne oyunlar yapıcamkii kendi bile şaşıracak Tabi canım tabi bilmezmiyim gel üç hafta gelll
bende müsadenizi istiyorum muhabbet bitmez abiler amcalar hüseyin abi çapari nedir diye konuya gir istersen hayırlı geceler olsun herkese sağlıcakla kalın fatih rast gele yarın için iğnen keskin misinan sağlam olsun
Valla başkanım soğuk sıcak ılık hiç farketmez bu yemek öyle veya böyle yenecekkk Hayırlı geceler İsa beni başbaşa bırakın sabrimle Fatih rastgele kısmetin açık olsun
Nereye karpuz kesicem daha dur bakalım bana çapari bağlamayı öğretecen kaçış yok hadi hayırlı geceler sabri kardeşim kendine iyi davran