yedek olmazmı abi levent ile cengiz bagaj da duruyor kış lastiği niyetine ulen sesim çıkmyor diye aldılar araya dün biri bişey diyor öbürü başka bişey abi bunların acısını fena çıkarıcam ikisinden dur sen abi aleyküm selam abi hg
aleyküm selam hg cengizim nasılsn kerdeş senin gibi değilmi bu arada aykut abi de şifay kapmş fena halde geçmiş olsun aykut abi seni yine sahalarda görmeyi umuyoruz
A.S Erkan hoşgeldin, Sabri ve Deniz dışında iyiyiz çok şükür sen nasılsın Hazır hasta yakalamışken A.S Cengizim sen nasılsın Ne gibi.. Aleyküm selam abi, sen nasılsın
Aleyküm selam Erkan Abi, hoşgeldin Aleyküm Selam kardeşim hoşgeldin Aleyküm selam Hüseyin Abi, hoşgeldin.. 3 hafta sonra düz koşulara başlıyor muyuz inşallah Hep diyorum bir daha uğraşmatacağım.. Yine kaşıntı tutuyor Yine buluyoruz bir şekilde..
mınık Hoşbulduk Cihan,Biraz keyfim yok sabri ye kızdım gibi bugün ondan gec girdim ================================================================================- hayırdır abi hala kızgınlığın geçmedi mi bana nerelerdesin ne yaptysam kusura bakma abi ==============================================================================- İsa başkanım ben bu sabriyi napiyım bak nasıl değişmiş yazdığımı sabah bir geçmişe bakim dedim ne var ne yok bunu görünce ufaktan bir şok yaşadım
aman denizim Allah acil şifalar versin geçmiş olsun ben seni düşündün inan sonradan aklıma geldi dönerken nasıl geldin sen yolun bayağı uzak ayaktamı geldin oturarakmı iyi olmana sevindim geçmiş olsun
Cumleten Selamunaleyküm, Deniz abi geçmiş olsun, PC sinde Antivirüsü olmayan ekrana çok yaklaşmasın, Sabri ile Deniz abiden virüs kaparsınız maazallah