Yem işi sorun değil isa kadıköy balıkçılar çar. her türlü yem alırım merak etme aslında yemlik için tazesinden istavrit tutmak gerekir önceden. Boş ver yem işini kafana takma ya mekan? Hayırsız fatih salı değil cumartesi akşam yemli denemelerine gelreeling Belki lüfer olmadı kofana alırsınhihi olmadı hep beraber havamızı alırız fatih'im
Abi akşam bu soğukda ne yemlisi Bu geçen galatada havadan çekim yapan hazerfen vardı ya abi o sanırım merhamet dizisi için yapmış çekimleri dün bir ara baktım da hep o galatanın kulenin etrafını filan gösteriyor..
İstavrit mi Önce hedef balık belirleyeceğiz demek ki, benim düşündüğüm balıkları, ya teke yada boru kurdu ile tutabiliriz Mekana gelince Moda yada kızıltoprak tarafındaki meralar olarak düşündüm
Abiler sizden bir rica Aşağıda ki blog sayfasına girerek anketi cevaplar mısınız? http://istanbulbalikavi.blogspot.com/ Boşa kürek çekmeyeyim, ekstra bir yorumunuz olur da, paylaşırsanız sevinirim.
Ya alaska da balık tutanlar onların canı yokmu Benden sana tüyo...eğer gerçek bir dişli almak istiyorsan(hava ve deniz durumuna göre) Gece yada sabah güneş doğmadan yemli çalışacaksın. Ha! ilk olmadı ikincisinde olmadı üçüncüsünde:thumb: Şu uçan balon bizde olsa ne avlaklar bulurduk:laughing: :laughing:
Fatihim, girip inceledim, çok emek sarfedildiği belli, ben girip oyumu kullandım.Diğer arkadaşlarda düşüncelerini yazarlar.Düşünce ve emek için eline sağlık, hayırlısı olsun
İsa sorun değil beni tanıdın artık hep geriden geliyorum yine:laughing: :laughing: :laughing: Fatih'im oy kullandım:thumb: hatta yorum yazdım
Müsaade senin isa:thumb: Hayırlı geceler inşallah yemli de demli bir av yaparız Bende kaçıyorum herkese hayırlı geceler Unutmadan bizim tayfalar bir görünüp bir yok oluyor yarın yoklama yapalım