Allah daha iyi etsin abi Seni gördüm daha iyi oldum bende Dün akşam ben uyuya kalmışım Hüseyin Amca ile baya uğraşmışsın
amin cümlemizi inşallah cengizim saolasın bende seni görünce kendime geliyorum iyi yapmışın uyumakla dinlenmişsindir biraz bende sizin yokluğunuzu aratmadım doldurdum boşluğunuzu hüseyin amca ile bayağı uğraştım yaşlı ya hem kulak duymuyor hem göz seçmiyor bide yatarak yazıyor beyzade oooohhh laf aramızda en son karpuz falan diyordu amcaya nasıl bir hararet geldi ise artık bu kış günü :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: zor kaçtım
Yaşlılık zor tabi abi gençlik gibisi varmı mesela ben her yere koşarak gidiyorum Geçen de bana kışlıkları kaldırmanın vakti geldi havalar baya ısındı dedi
Selamun Aleykum Millet Hayırlı günler herkese. Uzun bir aradan sonra burada yazacak kadar vakit buldum nihayet.Özlemişim muhabbetinizi Diyecem ama konuyu yaşa getirmişsiniz ben uzak durayım
Denizde balık bitti değilmi şimdi karadaki balıklara sarmaya başladınız.Limitler güzel yaşlar iyi Oh oh oh
gel amca gel gitme hoşgeldin tam limitdesin ne yapalım abi iş güç birbirimize takılıyoruz buralarda :laughing: