Cümleten selamun aleyküm,hayırlı günleriniz,hayırlı işleriniz olsun A.selam 1.stresimmm A.selam 2.stresimmm Hüseyin amcayı ben göstericem size muhteşem ikililer uğraşın uğraşın sayılı gün çabuk biterrr Tavşanla kaplumbağ hikayesini biliyorsundur heralde cengizz yazı hiç sevmem A.selam cihan A.selam ersin,gel kacma beni yanlız bırakmaaa
Selam Cihan naber ? yemliye ne zaman gideceğimiz belli değil bitürlü tutmuyo plan ama keşke bu pazar gitseydim diye düşünüyorum hava ve deniz çok iyiydi hatta pendik sahile inmiştim yürüyüş için deniz kenarında dinleniyorken balık oynadı su üstünde, eğer düşündüğûm balıksa çok acayip şeyler olabilir hihi
konuşalım kardeşim, yapalım bir plan. Boğazda at çek yapıp yırtacağımıza, atalım yemliye, vuralım muhabbete
Tamam müdür yaparız bir plan hafta sonuda hava bugünkü gibi açık ve güneşli olsa keşke Aleyküm selam Deniz abi, nasılsın ?
İyi bakalım abi dikat et kendine hasta olma sakın Bende bir değişiklik yok abi iş güç çalışıyoruz aynen devam, akşamlarıda çapari bağlıyorum köstek yapıyorum bol bol
Dün hastalık ufaktan bir yokladı Ama bugün işe gelebildim yine de.. Kösteği bende bağlıyorum ama bedene dizmeye üşeniyorum
İyi abi işinden geri kalmamışsın çok şükür VAlla bende köstekleri yaptıktan sonra bağladım biraz çapari kutusu doldu, şimdi bende sadece köstek bağlayıp bir kenara koyuyorum ama dediğin gibi üşeniyorum bende bazen bedene dizmeye bu ara beyazlı grili parlak martı tüyünden bağladım birkaç takım, şimdide kızıl, beyaz renklerde tavuk veya horoz tüyü arıyorum köstek için bulamazsam mahalledeki komşuların kümese dalıcam günün birinde
Bence organzede şaşma.. Ördek bulabilirsen eyvallah ama o da çok nadir organzenin yemediği durumlarda..