Vaay adaşım da buradaymış.Kardeş ne haber?Tavuk tüyü bulurum ben sana yeterki iste.Bizim işyerinde bir arkadaş var Tuzla'da oturuyor.Ondan isteriz be adaş.İsteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci
Bugün öğlen duramadım baktım güneşte var.Bastım Üsküdar'a gittim.Üsküdardaki o beton iskelede kalabalık var anladımki birşeyler oluyor.İskelenin ucuna doğru vardığımda bir sürü çapari sallayan var.Ama balık alan bir kişi ama kardeşin atışlarının maşallahı var.Biraz daha zorlasa Kabataş-Üsküdar at çek seferleri yapacak.Neyse konuya dönelim.Bir tek o arkadaş almış istavritleri ama zenci istavriti.Balık çok çok nazlı bir o kadarda açıktan geliyor.Sordum sabah 08:00 den öğlen 13:00 kadar 10-15 balık almış.Çekilir işkencemi şimdi bu?
İyiyim Ersin abim uğraşıyoruz bildiğin gibi. Sende iyisin maşallah Valla abi bulabilirsen getirtsene arkadaşından tavuk, kaz, ördek, hindi tüyünden hangisinden olursa beyaz, kızıl veya kırçıllı renklerden süper olur değişik değişik deneriz
Abi Şile'den haber alamadım ama boğaz da nanay diye söyledim. Değişiklik denemekte fayda var. Sürpriz bişeyler çıkar belki
Cümleten Selamun aleyküm hayırlı geceler kimseler yokmu acaba zıııııııırrrrrrrr zilede bakan yokki bakan yoksa bir vekil bakar heralde
Ben baktığımda kimseler yoktu hızlı yazdığımdan benden önce gelmişler bile Hoş geldiniz Balık Avı Dostları Aleyküm selam
İyi olacak inşallah Erkan Şu yemler bölümüne boru kurdu satılan yer var mıdır diye bir konu açayımda, bir soralım bakalım
valla ne varsa yemlide var bugün hava mis ruzgar yok gunes kemikleri isitiyor ama balik namina limit altindan baska bisey yokdu.