konusuruz abi ozaman geldiğinde yanınıza uğrayabilirim ben idda etmedimki abi ben gencim ben şöyleyim ben böyleyim diye ben amca diyince sen kızıyosuun amca :laughing: :laughing: :laughing: amcaaaaaaa :laughing: :laughing: :laughing: amcaaaa :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: amcaaaaaaaaaaa :laughing: :laughing:
Tamam abi konuşuruz detayları, inşallah planlarda bir değişiklik olmaz da hep beraber takılırız. Muhabbet yemlide daha güzel oluyor sezon sonu indirimleri başlamışken, ana sayfaya konusu açılan okuma salina 4.20 teleskopik aldım. 130 liraya düşmüş, balıkavi üyelerine özel %10 indrim daha vardı, 120 liraya aldım Hatta Axesse 12 taksitti, aklımda hep okuma blue hawk surf makine vardı, onu da aldım http://www.hazirolta.com/okuma-salina-4-20mt-100-200gr-atarli-teleskopik-karbon-surf-kamis-urun953.html
Hayırlı olsun Cihan, bol balık tutarsın onunla inşallah, ilk org.da inceleriz, bende alabilirim, ikinci bir takım daha düşünüyordum zaten
Hayırlı olsun, bol trofelerin olur inşallah Hoş gördük Sabri. Çok şükür üstad, Allahın verdiğine şükrediyoruz. Sen nasılsın?
Teşekkürler. Aynen abi, bende 2. takım olarak aldım aynı kamış diğer sitelerde 240 lira, anlamadım gitti, stok bitmeden ihtiyacın varsa kaçırma abi.
Bakarız inşallah, tekrar hayırlı olsun Rastgele Mustafa, güzel ve bereketli bir av yaparsın inşallah:thumb:
bana da müsade cümleten hayırlı geceler mustfa abi rast gele hüseyin abi sen de dinlen biraz bence hayırlı geceler