Birdaha olmasın iştimaya geç kalma ve Aleyküm selam sen geldin dukkan kapandı Estafurullah cengiz abii amcayı göstericem ben size dede artık dedeee hemende geçmişe göz atmışın nasılda belli oluyorr sabriyle anlaşıyormusunuz o gidiyor sen geliyorsun
Bismillahirrahmanirrahim, Kepenkleri kaldırıp, dükkanı açma zamanı Günaydın, hayırlı işler, bol kazançlar...
aleyküm Selam kardeşim siftah benden bereketi Allahtan... Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı günler hayırlı işler...
Cengiz makine kamışa ihtiyacın varsa eğer, okuma salina 4.20 kamışı 120 liraya aldım. Her yerde 240 lira haberin olsun, kaçırma derim
Yeni takım arkadaşlarım Kullanmak için sabırsızlanıyorum. Bu arada kamışın fiyatı siteye yanlış girilmiş. Yanlışlıkla da olsa yarı fiyatına almış oldum. kısmet
Eyvallah Dostlar, teşekkür ederim. Sezon geçti sayılır ama sezon sonu indirimlerinden faydalanmak güzel
Cümleten selamun aleyküm balık avı dostları, herkesin keyfi sıhati yerindedir inşallah... Bugün baya yoğun bir gün benim için daha ancak bakabiliyorum forum akşamada evden ne zaman girerim nete Allah bilir idk Sağlıcakla kalın...
çok hoşuma gitti güle güle kullanın çok güzel kamıştır 200 gr atar korkmaya gerek yok ama tabi takdir sizin her zaman bol balıklar alırsınız umarım ama okuma makinelere her av dan sonra bakım yapmak lazım yoksa sorun çıkartıyorlar ben sırf bu yüzden artık okuma kullanmıyorum.
Cümleten selamunaleyküm Cihan güle güle eskit trio nun 2 ayda haşamatını çıkardın sıra bluehawk a geldi sanırım