abi google a 10 parmak yaz, bi prog var onu bulup indirip çalışmaya başla.. 1haftafa 10 parmak klavye kullanirsin
Hüseyin reis hoş geldin her ne kadar tanışmamış olsak bile aynı sevdadan gidiyoruz. Hayırlı sohbetlerin keyifli avların olsun:thumb: İsa teke işini halledemezmiyiz ,bir şekilde
10 parmakmı nerdee Fatih ben iki parmakta kalayım Hoş buldum Erkan dediğin gibi ne kadar tanışmasakta aynı sevdadan gidiyoruz En kısa zamanda tanışırız inşallah:thumb:
Avdan bir gün evvel çıkartmış olsak şu mübarek tekeyi canlı kalırmı? Heyet toplandı sabri çıkacak rapora göre sana 10 gün istirahat raporu vereceğiz Verdiğim taktikler bile işe yaramamış:laughing: :laughing:
İsa boru kurdunu spot balıkçılık getiriyor diye duymuştum bir ara,yanlız içlerinden çok boş çıkıyormuş
İhtiyarlar heyeti Şuna bir kez daha inandımki, sana dokunan yanıyor Sabrican A.S Cihan, şartlar uygun olursa c.tesi akşam düşünmüştüm.Macera olacağından genel org. olarak düşünmedim ama gelmek isteyen olursa seve seve, başımmın üstünde yeri var.:thumb: Bir ara getiriyormuş ve aynen dediğin gibiymiş abi, o yüzden yemler bölümünde yeni bir konu açtım.Bakalım bir şey çıkacak mı?
cumartesi yaş isa abi yoksa bende gelirdim sağlk olsun rast gele sizlere şimdiden abi hayırlı haberler bekliyor olucam
Sen senmi pert olucanbanghead banghead sende bu kadar enerji varken birde ihtiyarlara laf edersin he ihtiyarların hepsi seni cebinden cıkartırmış demekki SABRİ kardeşimm
Kolay gelsin Erkan, sahte işini bırakta birazda kurt yetiştirme işine el at derim Hayırlı geceler üstad