Deniz nasıl oldun iyileştin heralde işede gittiğine göre organize ne renk bağlıyorsunuz mor beyazmı içine sim atıyormusunuz,köstek beden kaç bağlıyorsunuz,iğneler beyaz siyah farkediyormu kaç no kullanıyorsunuz,köstekleri hazırladıktan sonra gerisi kolay Deniz yeterki köstekler hazır olsun,ben gam yapan kösteği keser yerine hemen bağlarım komple çapari kopmadığı sürece çapariyi değişmem:thumb: Ne çok soru sordum
Yeşil ağırlıklı çalışıyorum.. İçine damla sim; yazın 1, kışın 2 adet.. Bazen de yazın lazer düz sim iki adet.. İğneler anadolu yakasında beyaz.. Avrupa kıyı bazen siyah.. İğne boyları 11 - 12 - 13 no'larda, duruma göre değişiyor.. Köstek kaliteli misinadansa kolay kolay gam yapmaz..
aleyküm selam cümleten Deniz su engin bilgilerden çapari malzemeleri diyip yan tarafada bişeyler karala sana zahmet Örnek iğneler deyip çeşitleri kullanımı gibi daha çok iş var face de Bana müsade şimdilik
:thumb: mesele çözülmüştür,bilgilendirmen için Teşekkür ederim Deniz 12 - 13 no iğne çok küçük olmuyormu neyse olmuyor demekki
Kardeşim teşekkürler ben de gayet iyiyim.Ancak ben prensip olarak FACEBOOK kullanmıyorum.Hiç hesabım olmadı ve olmayacak ta. Olsa tükkan senin
Cihan'ım bak geldim hemen geri.Ama beraber olta salladığımız gnleri özlemedim dersem yalan olur.Kamışdaş olarak yanyana sallamaya fırsat bulmalıyız ha
Allah allah benim makinada bugün bir problem var yav.Bazı mesajlar gidiyor bazıları gitmiyor.Neyse baştan alalım Selamunalykum millet bakıyorum dostlar toplanmışHerkesin keyfi yerindedir umarım.
Al bu defa da alıntı yapmıyor. Yettim Hüseyin kim ula bakiim burada amcaaaaaa diye bağıran bacaksız veletler banghead
Merhaba Ersin Abi, Nasılsın görüşmeyeli? En kısa zamanda yapalım bir organizasyon. Hatta Şile taraflarına mı gitsek yemli denemesine??
Cihan'ım vallah özledim hem muhabbeti hem olta sallamayı.Geçen hafta sonu bir yere de gidemedim.Ama bu hafta sonu niyetim bozuk.Yemli,yemsiz,havada karada hertürlü bir organizsyon yapacam inşallah. Aslında benim hanım da geçen hafta aklıma Ağva tarafını takmıştı gidemedik belki bu afta sonu olabilir.
Deniz abi iş yapan renklerde organzeler, floşlar var elimde onlardanda yapıyorum yine ama bazen farkli malzemelerden köstek yapmak istiyorum canım sıkılıyo hep aynı organzelerden yapınca Zaten tüyleride yine iş yapacak renklerden seçiyorum ve önce 3-5 tane köstek yapıp deneme amaçlı normal organze kösteklerden yaptığım takımın arasına 2-3 tane ekliyorum iş yapıyorsa aynen devam