Bulutlu abi yağdı yağacak görüntüsü var ama cumadan sonra yağmadı ABi ne var ne yok? Yarın için bi durum var mı?
durbakalım hem gidelim diyorum hemde düşünüyorum başka kim kim var mekan yukarsı olacak heralde ben varım
balık var arkadaşlar dibi bulabilen aksiyon yapan sarı turuncu beyaz renkli rapalalar iş yapıyor. istavrit kıyıladı peşinde bizim dişli geçen avda istavrit çaparime 3 tane dişli geldi 2 si sarıkanat. Yarın araç sıkıntım var eğer ayarlayabilirsem bende gitmeyi düşünüyorum.
en geç öğlene döneriz heralde ali cengız beni alıyor sonra seni Levent de gelicekti o da yolunun üstü zaten denizle konuşmadım ama denizi alır muhtemel kadro bukadar simdilik
Selamün Aleyküm, herkese hayırlı akşamlar.. Sabahtan öğlene kadar Mustafa Abi ile 4 5 mekan dolaştık.. Anadolu yakasında işler kesat olunca biz de karşıya geçtik.. Arnavutköy'den iri istavrit dışında balık çeken yoktu.. Kalabalığın içinde 1 saat takıldıktan sonra 10 adet istavritle evin yolunu tuttuk.. Bu arada 10 adet istavrit tam yarım kilo geldi.. Boğazın suyu yukarlarda yeşile dönmüş.. Bugün bizim mekana saat 11,30 gibi gittiğimizde Kartal Abi, Fuat Abi, Nihat Abi oturmuş çay içiyorlardı, sabahtan beri balık 0 mış.. Saat 12,00 gibi buruna doğru bir kişi bir tane istavrit çekti ama onun da arkası gelmedi.. Biz de 12,30 gibi toplanıp eve döndük.. Yarın ne olur bilmem ama bugün benim gördüklerim bunlar.. Ancak boğazın yukarı kısımlarındaki suyun rengi pek hoşuma gitmedi..
Selamunaleyküm Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım,bu zaman zarfında aramıza yeni katılanlara tekrar hoş geldiniz diyorum. Geçmiş sayfaları kurcalamadım,umarım herşey yolundadır.