Eyvallah sabri iyimidir bu misina bilgin varmı? Fatih geçen günde güneşli görünüyordu gözlüğünü bile getirmiştin Sen yokla mekanları balık çıkar bence
aleyküm selam hg inan bilgim yok ama iyi bir örgü istersen tarabya ekibi getiriyordu yurt dşndan bi bak bakalm sayfaya 10 15 güne gelir diyorlardı bir incele istersen emre ilgileniyor galiba konu ile shimano titanyum du galiba
Boşver Sabri iyisi kötüsü 50 tl zaten arkadaşa msj attım cvp verirse gidip alacam. hemde 500 mt. kopacağını sanmam sonuçta benim 0,30 mono dan daha iyidir.
Daha mantıklı Sabri okuyorum kullananlar çok memnun kopma olayı yok uzak atış imkanı veriyor dibe çabuk iniyor. çekeri sağlam düğümü sıkı at korkma gerisinden. Ne bileyim daha birsürü avantajı var.
nasılsınız abiler? Hayırdır örgü işimi var avmarketinde indirim vardı abi ama çoğu bitmiş kalmamış, cengizde savagear vardı galiba ama fiyatını bilmiyorum
iyi abi çok şükür bildiğin gibi, örgü almadım seni bekliyorum http://www.avmarketi.com/asp/product/132715/Powerline-100-Dynema-Misina-1000-mt şundan bulabilsek alıp bölüşürdük aramızda ama kalmamış