gelecek sezona alırız bu fiyatlar civarı zaen bu marka çok değişmiyor gibi tek alırsan tuzlu gelir ama 5 böleriz onu biz hatta 2 3 tane bile alınabilir fatih le geçen sezon konuşuyorduk ama beklemedeydik yok sa zaten aynı şeyi konuştuk
eger ottaklasa filan alcaksak yurt disindan siparis edelim ucuza geliyosa.. ben liman gumrugune getirtsem sikinti olmaz direk alirim aslinda ama gemiyle gonderiyolar sanirim
tamam abi ben varım alırsanız haberleşelim Kardeşim yurtdışı işi için tarabya ekibiyle görüşelim onlarda yurtdışından alışveriş yapan arkadaşlar var ve bu konuyu iyi biliyorlar sanırım.Kargo tipine göre uçakla yollatabiliriz tahminimce ama detaylarını öğrenelim ona göre hareket edelim.:thumb:
arkadaslar şu an ip e bütçe ayıramam ve şöylede bir durum var alet edavatım ipe uygun değil benim önce kamş değiştirmem lazım ip kullanmam için sene ye kısmet diyelim leven söylemiş olduğun gibi emre ile irtibata geçip ip konusunda bilgi alabilirsiniz oradaki arkadaşlarn sonuna kadar yardmcı olacağndan eminim
Seneye derken yeni sezona demek istedin herhalde yoksa seneye bu zaman örgünün tadını çıkaramazsın abi hergün bir lira koy abi köşeye daha çok vakit var olmadı iki lira koy kamış parasıda ip parasıda çıkarreeling Abi porselen klavuzlu olması lazım galliba yani ip kesmeyecek malzemeden yapılması lazım, yoksa halkalar zamanla aşınnıyor ve bu aşınan yerlerde sürtünerek ipi aşındırıyor.
olmaz demiyorum yanlş anlaşlmasn ali ama sıkıntılı olabilir benim öğrendiklerim 1 porselen olmas gerekiyor halkaların ki ip halkaya zarar vermesin ( bu yönde bir sıkınt çıkacağını zannetmiyorum halkaların hepsi güzel artık) 2 atış esnasnda ip halkaya dolanıyor ya takımı palatıyorsun ya takım frenleme yapıp yakına düşüyor yada okuduğum kamş parçalarının kırılmalarına sebep oluyorsun bunların önüne geçmenin yolu ayaklı fincan kullanmaktan geçiyor ya hazır kamş alcan yada gincan kendin takıcan fincan takma işlemini de birol burada en ince ayrınısına kadar paylaşmış linkden kontrol edebilirsin maalesef durum budur http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=39625
Abi çok güzel iş yapmış adam eldeki malzemelerle on numarra iş çıkarmış hakkaten sanada yapsak mı ne dersin? bulabilir miyiz halkalardan buralarda?
aynısı yok halkanın benzeri var ortalama toplam maliyeti halkalar yapıştırma vs 100 lirayı buluyor deniz ile konuşuk bu konu hakkında 100 masraf ya olmazsa bide hadi oldu diyelim bide ona uygun bir kamış lazım 150 de ona say ne yaptı 250 değermi değmez seneye nasipse 200 300 artık duruma göre ayaklfincanlı bir takım alırım daha uyguna gelir zati sadece rapalada kullanıcam onu
s.a millet telefondan bir bakayim dedim foruma Sağol Levent teşekkür ederim. Ip misina işi sıkıntılı, iyi arastirmak gerek bildiğim kadarıyla neyse cümleten hayırlı geceler. maç var malum