Cümleten selamun aleyküm, günaydınlar.. herkese hayırlı cumalar... Hayırlı cumalar Fatih ağa naber nasılsın ? gitmedin mi balığa ?
Sağolasın ersin canımız sag cok sukur şu sıra bir hayli yogun tempoda calısmaya devam ediyoruz türkiye genelinde 7 ilde işimiz devam ediyor hergün bir ildeyim desem yeridir iyiden iyiye özledim balıkavı dostlarını
İyi maşallah iş güç olsun yeterki Valla uzun zamandır balık avına cikamadik birlikte sende özlettin kendini kardeşim...
Selamün aleyküm, herkese hayırlı işler.. Hayırlı cumalar.. Hastalık iyice ağırlaşınca dün işe gidemedim.. Bugün işe geldim ama sırtıma sopa ile vurulmuş gibi yer yer ağrılar var..
Aleyküm selam Deniz abi, hayırlı cumalar sanada. Ayrıca çok geçmiş olsun abi... o ağrılar ve özellikle varsa öksürük kolay geçmiyor , sırtını mutlaka sıcak tut ve bol bol dinlenmeye çalış, dikkat et abi kendine ancak öyle düzeliyor insan... Havalar çok dengesiz çok çabuk hastalanıyor herkes
İyiyim kardeşim sen nasılsın? A.s Deniz, dikkat et kendine, balıksızlıktan oluyor bunlar Şaka bir yana, geçmiş olsun.
İyi valla bee nolsun aynı tas aynı hamam, akşam olsada eve gitsem yarın olsada balığa çıksam diye bekliyorum dün akşam ibrişimle palamut çaparisi bağladım çok güzel oldu, istavrit çaparisinin en altına kurşuna yakın yere bağlayacağım onu sırf deneme amaçlı bakalım birşey gelecek mi hihi hihi
Bende bu haftasonu Şile'ye ablamlara gideceğim. Enişteyle surf casting denemesi yaparım belki yeni takımlarla Foto yok mu? Merak ettim
OOo süper şilede levrek, kalkan denemesi yapın hazır gitmişken :thumb: Benim çaparinin foto yok valla, bildiğin martının beyaz boyun tüyünden ve petrol yeşili saten kurdelenin sökülmüş tellerinden bağladım öyle ibrişimle deneme olsun antrenman hesabı tek bir tane köstek yarın kısmet olurda balığa gidersem deneyeceğim onu
Sen boğaza gideceğine koçtaşın oradan yemli denemeye gitsene Koçtaşa gidiyorum, balığı boğuyorum hesabı
:laughing: :laughing: O koçtaşın varyaaaa..... Cihan orda süpriz peşinde takılıp bu soğukta donacağıma boğaza gidip sürekli hareket ederek çapari yaparım çıkarsa 3-5 balık tutarım daha iyi :thumb: hem tek başıma napıyım koçtaşın orda bir harekette olmaz balık yönünden
Cümleten hayırlı akşamlar can dostlar... Yokmu yarına avcı bosphorus cengaverleri? Bir boğaz turu yapalım mekandan bişiler çıkarırız belki...
Cumleten hayırlı akşamlar, bugün kanlıca da ölü yunus vardı ya kıyıya vurdu bem beyaz olmuş çok üzüldüm valla ne güzel hayvanmış, canlısını bu kadar yakından göremedim ölüsünü gördüm..
banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead Bu yunuslara kıyanlara ne yapmak gerek ............... anlayan anladı. Maalesef ağlarına takılan balıkları yedikleri için öldürüyorlar bu canım hayvanları. Ama asıl hayvan yunuslar değil sanırım daha büyük hayvanlarda var hemde 2 ayaklısından.