iyi şükür sen ne yapıyon sabah birini sana benzettim adama cengiz diye bir bağırdım adam tünelde kayboldu gitti sen nasılsın ne yapıyon
Sağol Sabri çok şükür iyiyim. Salina varya bende onu kullanırım diyorum ancak ipten şimdilik vazgeçtim. Bugün 0.35 bobin misina aldım 16000 m. lik. Artık gelin ben sararım makinanıza :laughing: Bugün İstoçta işim vardı orada kısığa gittim baya malzeme aldım çapari malzemeleri kurşunlar rapala ve takım çantası hazır kalkan takımları v.s. eksikleri tamamladım hazırım artık sezona bol bol çapari yapacam.
16000 doğrumu anladım sevindim takımları hazırlamana hayırlı olsun darısı benim başıma inşallah anlaşırsak senden alırız kaçtan sarıyon misinayı abi para üstü yerine de çapari verirsin :laughing: :laughing:
aslında yok da şu öksürük devam ediyor bir kaç gün takılıp şunu iyice atlatayayım beni affet bu seferlik be ali geçmiyecek yoksa bu yok illa gel dersen başım üstüne hemen hazzırlıyayım takımları
Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim. bunun gibi bir şey olmuş senin durumun İyi abi ne olsun iş güç koşturmaca vallahi sen nasıl olsun
la elaman kaçtı la :laughing: :laughing: :laughing: şimdi geldi aklıma üstümde kıyafet vardı artık ne sandıysa
görüyorum görüyorum koltukta uyuyanları görüyorum hadi bana müsade cümleten hayırlı geceler sağlıcakla kalın
bundan bir tane bizim üst mekana almak lazım http://www.balikmarketim.com/?urun-43993-ELEKTRiKLi-LUKS-TUVALET-24V-G:%D820MM-C:%D825MM.html
Daha iyiceyim de iştahım yok pek.. Biraz bişeyler yesem daha hızlı toparlamaya başlayacağım sanırım.. Sen nasılsın? Var mı plan program.. Hava fena değil bu hafta sonu..
İyi diyelim iyi olalım.. Geçmiş olsun tekrardan, genelde dikkat ediyorum sigara içenler yorgan döşek oldular... Ben bugün yarın işteyim, hafta içi belki kaçarım abi.