Sadece gönlün yetmez Sabrican, fizikende yanımızda olman lazım :thumb: Kalkan takımı hazırladın mı sen Yoksa hiç uğraşma hazır takımlar var. Ayrıca makara sarım işlerinede bundan sonra sen bakacakmışsın, bobini yanında getirmeyi unutma
ah be isa abi bunada şükür diyelim iş güç hafta sonlar artık söz veremiyorum kimseye maalesef hafta içi yapılan bir org a katılım yaparız inşallah olmazsa da canlarımız saaolsuun abi hayırdır abi bobini ne yapıcan karadeniz sahil şeridine paraketemi atıcan :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Sabrican yarım metre arayla iğne bağlayıp, 1000 metrelik bir alanı rahatlıkla tararız.(Nasılsa 16000 metre bobin var.)Ama üzerine 5-6 tane sağlam kalkan binerse nasıl çekeriz bilmem
seni tanımayan da gercek zannedicek abi hem öyle bişey olsa bile tekneler izin verirmi geçenki org da adamlar ammada rahatsız olmuşlardı taciz edip durdular yakından geçerek ama kimse çay içmeye gelmedi bunlar çok kalabalık çay kalmaz diyemi düşündüler acaba :laughing: :laughing: :laughing:
Hoşgördük, Yoğunuz, hanımla beraber öğrenci olduk bu yaşta, eve geç geliyoruz, pestilimiz çıkmış vaziyette.
Selamunaleyküm dostlarım İnşallah herkes yavaş yavaş iyileşmeye başlamıştır Sonunda sahtemi bitirdim Gerçekten sahtenin sahtesi oldu olsun yapa yapa daha iyisini görürüz
Eline sağlık, güzel avlar yaparsın inşallah. Yarına balığa giden yok galiba. Ben aşağıda olacağım kısmetse.
Mustafa sağolasın Benim yaptığım sahteler bana benzerse yemliye devam İsa rahatsız olmasaydı yemli takılacaktık sen trofe yapmadan bu işin peşini bırakmazsınreeling İnşallah bereketli bir avın olur:thumb:
Aleyküm selam Erkan, maşallah ne güzel sahteler yapmışsın, bu resimdekini ben isterim Keyifli ve bereketli avlar dilerim Mustafa rastgele...
CÜmleten selamun aleyküm abiler arkadaşlar, herkesin keyfi yerindedir umarım... Hasta olan dostalara çok geçmiş olsun Allah acil şifa versinki son sürat balık avına devam edebilsinler Erkan abi ellerine sağlık çok güzel olmuş :thumb:
Valla bende yemli avı için çok hevesliydim ama kısmet değilmiş Erkan, kusura bakma, bir dahaki sefere inşallah. Görmüyormusun Sabrican, hayvanın karnını yarmak için
Sabri iyisin maaşallah hastalık yavaş yavaş bitiyor değilmi:thumb: Bisturi bıçağını en ince kesim yerlerinde kullanıyordum Zaten bir hanibal birde ben kullanıyoruz:laughing: :laughing: :laughing: İsa çok şükür sahalara dönebildin iyisin inşallah Bu sahteyi istemen bile bana iltifat olur muhakkak bazı kusurları vardır sonra bana veryansın etme Ama senden kıymetli değil sezon açılışını bununla yap balık bol iken daha iyi Çaktırmadan bizim sahteye atlar dişliler:laughing: :laughing: :laughing:
Bu arada bugün Avrupa yakasında ki mekana geçtik Levent abiyle, ben 3 kilo civarında istavrit avladım, Levent abide de en az 2,5 kg yakın balık vardı... Balık boyları oldukça iyiydi ve sabah pek tadı yoktu ama öğleden sonra balıklar yüzümüzü güldürdü çapariler dolu dolu gelmeye başladı arada kraçalarda geliyordu ama onları eksiksiz aynen suya iade ettik :thumb: bazende karabataklar dipten üzerinde balık dolu takımı çekene kadar iğneden balığı çalıp kaçıyordu bugünkü avıma dair bir kaç kare: Bu daha ava devam ederken Bu da evdeki son durum