Savulun Battal Gazi geliyor Tabii hava durumları da önemli onu unuttum Deniz telefonda ne dedim sana sende bu sevda varken hastalık hak getire Ama yinede dikkat et kendine:thumb:
Ben bu haftayı pas geçip önümüzdeki haftaya odaklanıyorumreeling Dostlarım herkese hayırlı geceler yarın balığa gideceklere şimdiden rast gele Allah bahtınızı bereketinizi arttırsın:thumb: Üşütmeyin hasta olmayın
Eyvallah üstadım, inşallah haftaya bir aksilik olmazda keyifli bir kalkan avı yaparız:thumb: Hayırlı geceler ve pazarlar Erkan
Ersinim elinize saglik almissin gene kuru fasulyeleri Tebrik ederim kardesim. bu arada dun yogunllukdan aramayi unuttum..
Sabri abi ve Deniz abi teşekkür ederim, sizlerede rastgelsin... Çok sağol Fatih aga çıktı nasibimize 3-5 bişiler güzel ve keyifli bir av oldu, bayada muhabbet ettik Levent abiyle birdahaki ava hepbirlikte çıkarız inşallah... Bugünde hava çok güzel maşallah ama işim vardı gidemedim balığa, artık haftaya kısmet
İsa abi ve Deniz üstadım geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah. Dün Ersin kardeşimle 2-3 kilo kadar istavrit avladık sabahtan nazlı başlayan avımız öğlene doğru hareketlendi, muhabbet sohbet derken kovaları doldurduk.Sabahtan yarım istavritler vardı ama rapala denemedik.Öğleden sonra avı bitirip biraz malzeme ikmali yaptık,köprüyüde kontrol ettikten sonra döndük.Ersininde yazdığı gibi iki adet güzel boy eşkina gördük duyurulur Güzel bir av oldu sağolsun Ersin kardeşimlede bol bol muhabbet ettik.Akşamda balıkları güzelce pişirip komşularımızla afiyetle miğdeye indirdik:hungry: