Sabriye Hanibal deme, aklına Aykut geliyor sonra Tebrikler Ersin, yine almışsınız balıkları ellerinize sağlık, bu arada Levent nerelerde hiç görünmüyor
Gelen kalkan raporlarını görünce zamanı biraz öne alalım diye düşündüm, ben zaten gitmeyi düşünüyordum, gelmek isteyen dostlarda olursa güzel olur.
Teşekkürler İsa abi, sizlerede rastgelsin... Levent abi bu akşam misafirliğe gidecekti, akşam ayrılırken öyle demişti sanırım o yüzden giremedi daha foruma Birde bugün avlaktaki bazı kişilerin istavritlerde yarım geldi birkaç kez ama istavrit yaptığı için rapalaya gelmez diye ve mekanda kalabalık olduğu için denemedik
Aaaaaa kalkan mı avlanmış, görmedim ben o raporları evet aslında havanın çok zorlamayacağı birgün hepbirlikte böyle bir tura çıkarsak güzel olur
Ersin kuzuları yeni açıktanmı aldın Aferin size valla:thumb: iyi işler çıkartmışsınız,afiyetler olsun:hungry: İsa ben size on beş gün evvel karadeniz yapalım demiştim Yemlici adam yemin kokusunu aldı ondan
Sendemi bir şansızlık var, bizdemi bir tuhaflık var anlamadım.Neye niyetlensek mümkün olmuyor dostum Yemliye takımları yatırır, senin sahtelerle de levreğe çalışırız
eski açıktan aldım abi balıkları, biliyorsun deniz tarafı o kısım Erkan abi bugün avı sonlandırınca köprüye bir bakalım dedik, baskül köprünün başlangıcında eminönü tarafında bir adamın livarında iki tane kocaman eşkina vardı ve yara izi yoktu, kuzu gibi yatıyordu güzeller
Abiler arkadaşlar, bana biraz müsade dinlenmeye çekiliyorum fırsat bulursam hoşsohbetinize dahil olmaya çalışacağım :thumb:
Yemli olduktan sonra sahte mahte ilşe işim olmaz Ünal bayağı karadeniz de keşifler yapmış yerler bellemişreeling O da karadeniz'in efendisi benim için Hah! eşkina dedin isa kesin iyileşti şimdi:laughing: :laughing: :laughing:
Beni gaza getirmeyin beyler Ünalın mekanlarını biliyorum, özelden de bir hayli yazışmıştık, hatta onuda davet ederiz müsaitse gelir. Hayırlı geceler, yarın için rastgele
buralardaydım abi bana da müsade cümleten hayırlı geceler sağlıcakla kalın yarın çıkan herkese rast gelsin hayırlı geceler olsun
Erkan Abi çalışma gayet güzel duruyor.. Ersin, Levent Tebrikler Güzel iş çıkmış yine.. Sabah Mustafa Abi ile ben de aşağıdaki mekana ineceğim.. Tam olarak iyileşmedim ama evde nasıl olsa yatamıyorum..