S.A Ağalar, Biraz sonra Şile yollarına düşüyorum. Kalkan denemesi yapmaya niyetim var. Şans dileyin bana, Allah'a emanet olun. Balığa gideceklere rastgelsin.
yarın duruma göre ya üsküdar ya orası henüz karar vermedik merada rapalaya varmı bişeyler Cihan rasgelsin şilenin yabancısıyız bi klavuz bulsak şileye sezonunda kalkan lufere denemeye bizde niyetliyiz
cümleten hayırlı günler arkadaşlar. bugün mekandaydım sabah saat 08:00 ile 12:00 arasında 1-1,5 kg kadar iri istavrit aldım bazo zamanlarda rapala çalıştım ancak benim pek şansım yoktu. sarıkanat ve çinekop halen devam ediyor. istavritlerin boyları çok güzel. bu arada hava çok güzeldi sabah 12 dereceydi. montsuz sadece kazakla durdum ve hiç üşümedim. yarın hava dahada güzel ve 16 derece gösteriyor ancak maalesef yarın balık peşinde olamayacağım. deniz çok karışıktı su sürekli karışıyordu herkes2 şer 3 er takım bıraktı. ben büyük bir başarı sağlayarak ilk açtığım takımımla avımı sonlandırdım. bu arada balık kıyılamız uzak atışlar gereksizdi bugün. bilginiz olsun
Selamun aleyküm dostlar, umarım herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir inşallah 2-3 gündür rahatsızlığım nedeniyle forumdan uzak kaldım ama şu an daha iyiyim ve düzeliyorum.Bu zaman içinde gerek telefonla gerek mesajla ulaşıp hal hatır soran tüm dostlara teşekkürlerimi sunarım. Normalde bu hafta sonu gece yemlisi düşünüyordum ama haftaya kaldı artık, kısmet diyelim.En kısa zamanda bir org. yaparız inşallah, tüm dostları tekrar birlikte görmeyi özledim valla.
Sağol Sabri hepberaber inşallah. Eyvallah Deniz sen iyi ol balıklar buralarda merak etme hepbirlikte gider alırız onları. Zaten bugün bizim gruptan kimse yoktu. Bir garibime gitti cyrr
Bu hafta içi yoklarız mekanı Ali merak etme Arkadaşlar kalkan haberleri erken gelmeye başladı.Belki yarın Cihanda güzel bir kalkan raporu verebilir.Henüz erken ama hava önümüzdeki hafta güzel olursa bir Karadeniz çıkarması yapalım derim. Hafta içi detayları konuşuruz artık
haftaiçi mekanı yoklayalım abi birde haftasonu kalkan organîzasyonunda ben ilk sıradayım ve dünden razıyım senden haber bekliyorum abi
Hafta sonu sert poyraz yapmazsa ve Allahtan bir mani olmazsa Kalkan avna gideriz. Kalkan deyince Sabriyi anmadan olmaz. Bu işin piri ve üstadı olur kendisi, geçen senenin ilk ve tek kalkanınıda Sabri efendi almıştı