:laughing: :laughing: aynen müdür... Bu arada benim bahsettiğim videoda sanırım yine bu adam popstar yarışmasına katılıyordu baya eski bir video ama bombaydı :laughing:
Siz gecin dalganizi o kadar at cek yaptim yazili orkinos kalmamis malesef cizgili istavrit var.. sezonun en masrafsiz avini gerceklstirmis bulunuyorum 1 takim 3.5- 4 kg istavrit fiyat performans super valla bizim mekanda iskence cekiyomusuz biz bunu anladim bugun. Ne dibe takiliyor ne araba yaya trafigi etkiliyor.. Sadece av yapmanin tadini cikartiyorsun..
Ohhhh Fatih agaya bak sen maşallah kardeşim, tebrik ederim 3,5 -4 kg istavrit avlamanın keyfide süper olmuştur senin için :thumb: hele birde sadece tek takımla çalışman cidden senin adına bir rekor böyle güzel avlarının devamını dilerim, afiyet olsun... Birde foto ekleseydinde gözümüz gönlümüz açılsaydı bizimde
selamunaleykum arkadaşlar isa abicim dogum gününü kutlar yanaklarınden öperim iyiki varsın muckk ohhh
Selamunaleyküm dostlar bir merhaba deyip kaçıyorum Bir iki sayfa gezdim ve İsa doğum günün kutlu olsun Günün en önemli olayını kaçırıyormuşum:thumb: Dostlar Allah'a emanet olun yarın görüşmek üzere