Selamun aleyküm dostlar, cümleten hayırlı akşamlar. Bugün doğumgünümü kutlayan tüm dostlarıma teşekkürler, gönül dolusu sevgilerimi gönderiyorum, eksik olmayın. İyiki sizleri tanımışım ve iyiki varsınız, hepinizi çok seviyorum.Hep birlikte nice mutlu yıllara ve bol balıklı avlara :grouphug: :grouphug:
süpermiş bu ya Özkan abi senin sayende güzel bir av icra ettim, ilgin alakan için ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim güne ait tek kare budur Uploaded with ImageShack.us
Doğum günü abisi teşekkür ederim Allah hepimize böyle avlar nasip etsin.. özlemişim 8li 10lu balık çekmeyi valla.. kıyıdan ilk defa böyle bir av yaptım, 1 takım ve hiç boş çekmedim İsa abi, sadece kıraçaları ayıklamak sıkıcıydı geri kalanıyla süper bir av oldu
Hep birlikte daha güzellerinide yakalamak nasip olur inşallah Bu sefer sağlam tüyo almışsın, istihbaratı sağlam tutmakta fayda var.
aynen abi, not olarak, bugün açık yeşil organize ve siyah iğne çalıştı, yanimdaki abi bir ara turuncu organize taktı ama hiç çekemedi, yeşile döndüğünde 8li-10lu çekmeye başladı,
Saolasın sabri abi, sana da inşallah Saolasın abi, beraber de gidelim abi oraya tam bizlik hiç takım takmadım çok şaşırdım cidden bu duruma
Cengizim güzel jest'in için ayrıca teşekkür ederim düşünceli kardeşim Anlaşıldı merkez Anadolu Kartalları olarak geçen sene iki kez o mekanı ziyaret etmiştik.Hem dişli hemde istavrit avı yapmıştık.Dediğin gibi mekan oldukça müsait, gidelim bir haftasonu inşallah.reeling
S.A Dostlar, Fatih'im tebrikler kardeşim İsa Abim, tekrardan doğum gününü kutlarım, sevgi ve saygılarımla...
A.s Cihan hoşgeldin, teşekkür ederim. Tamda bu balık kokusunu Cihan nasıl almadı yazacaktım ki, ortaya çıktın