Sana en kralından yapıcam abi, ama testlerin bitmesi lazım. Cumartesi günü yaptığım sahtelerin yüzüşlerini denedim, çoğu güzel ama gagayla alakalı sıkıntılar var. Carrefour kartları kırılıyor. Daha sağlam bir materyal buldum onu deniyorum. Hem şeffaf, hemde kırılmaz :thumb: bana renkleri verdin, birde boyut söylersen bir sonraki buluşmada taktim ederim mrsparkle
Neden benim sabırsızlığım İsa bu güzel kardeşlerimizle yüzyüze gelip tanışmak için olta getirmesemde G E L İ C E M M M:thumb: ve bende çok musmutlu olucam:thumb:
Cihan emeğine eline sağlık gerçekten güzel olmuş,gaga işinide halledersin bu kadarını başardıktan sonra:thumb:
7-9 cm. farketmez, sırt rengi sarıda olabilir, malum kendo çok güzel iş yaptı son avda, resmini koymuştum.Şimdiden teşekkürler kardeşim Allah kısmet ederse inşallah :thumb:
Geçen hafta kartal tarafından eşkina almışlar, bu hafta deneme yapalım abi mutlaka Cümleten hayırlı geceler
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
çok şükür abi sen naslsn uyuya kalmşm hemen kalkp iş güç halledeyim dedim şimdi ben gelene kadar çkarsınız diye yazdım naslsınız abi
vah vah getti Sabriii gettiii hayırdır bu kadar komik olan neidk Pek iyi görünmüyor İsa bence İsa bu akşam iyi takıldın A.selam
Hemde o biçim Sabri sen nasılsın gelirsin dimi ilk org. Yarın izinlisin galiba pardon bugün diyelim artık saat 24.00 geçmiş kırmızıyla niye yazdın bir anlamı varmı bendede varmı kırmızı mürekkep
ben öğrenmeye açk bir insanım öğretirsen seve seve öğrenirim hatta olta getirmeme bile gerek yok abi ozaman tek ola idare ederiz nezaman gidiyoz
Başkan ne zaman derse,sabırsızlıkla bekliyorum en kısa zamanda olur inşallah gerçi havada bozuk ya Zaten ben olta getirmiyecem muhabbete ilk ondan sonra olta,ben öğrenicem ben