Misafirim vardı abi, anca gelebildim Hem ben ağırlıklı gündüz vardiyasında olduğumdan koku alsamda sabahına yetişebiliyorum
Cümleten Selamun aleyküm hb İsa diğer sayfada d.günü msj yazmakla meşguldüm Yapma beyaa hızlandım acıcık birde burda pasta keselim Afiyet olsun Nice senelere Doğum günün kutlu olsun İsa Başkanım
Nereden başlayacağımı bilemediğimden hiç anlatmayayım daha iyi cengiz Medya pompalıyor, 70 yaşındaki Ajda'm şişiyor işte :laughing:
Aynen abi, biz birşeyler yapamadıkça sen bizi aldatmaya başladın zaten Nasıl yapalım, bu hafta düzeliyor
Eyvallah abim, nasıl yapalım yemli işini? Boru kurdu gelmiş midir? Kartallı arkadaşlara sesleniyorummmm mrsparkle
Bu arada yeni sahtem hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ??? http://www.facebook.com/cihan.kalafat.5/posts/10151525323093415
Fatih telefonu yazmıştı, hava durumuna göre perşembe günü yemişine bakarız. Hüseyin abi, en çok diğer arkadaşlarımızlada tanışacağın için çok mutluyum Bu kadar güzel insanı birarada başka yerde görmek zor.:thumb: