akşama başlamadan önce yarım , hatta çeyrek çay bardağı zeytinyağı içtikten sonra yemeğe oturmayı denedin mi ? Gece sonunda yemekten kalkınca miden alkolden ve yiyeceklerden rahatsız olmaz , gaviscon tabletleri de tavsiye ederim. Çok başarılı mide yanması ve benzeri şikayetlerde .
Abi bence makineyi bi arastir iyiyse kacirma yedek parca icin tft ceyhun direk abd daiwadan bisey lazim olunca kargoyla gonderiyolar diyordu rulman filan 6$ mis abarti bi parca fiyati yok dedi.makine saglamsa evladiyelik birseye benziyor..
yok be Özkan, eskiden yoktu böyle problem, artık nüfus cüzdanımız eskidi bizim şimdilerde yemeğin üstüne bol bol soda içiyorum :laughing:
arada bir oluyor öyle, bende de oldu.. hatta tabletten girdiğimde o problem çıkınca android browser kendini kapatıyor otomatik olarak..
Millet ben kaçıyorum. Katılacaklar ile akşam görüşmek üzere. Herkese bardak getirmesini tavsiye ederim.
Fatih virüs yedim galiba, reklam bannerleri çıkıyor sürekli, hem chrome hem de explorer. nasıl kurtulurum bundan
Fatih Kaç kişisiniz bilmiyorum ama adam başı 2 paketten aşağısı yeterli olmaz, birde paketler eksik ve düzgün çıkmadığını düşün...! Kurdu iğneye bütün takarsan daha iyi olurda ekonomik olurmu bilemem... Kurdu iğneye takarken iğneyi takmaya hemen uçtan başalama 1cm kadar aşağıdan tak, sonundada 1-1.5 cm yukarıdan iğneyi çıkar yukarıdan ve aşağıda uçları boş bırakırsan kurt hareket edeceği için daha çekici olur... Size RAST GELSİN... İĞNELERİNİZ EŞKİNASIZ KALMASIN... reeling hooked
ÖZÜR DİLEYEREK ŞİMDİ YANITLIYORUM ÇÜNKÜ MESAİ SAATİ 18 30 DA BİTİYOR O YÜZDEN CEVAPLAYAMADIM BİRAZ KARABATAK GİBİ OLUYORUM O YÜZDENDE SOHBETLERE PEK GİRMİYOR SADECE OKUMAK ZORUNDA KALIYORUM şimdiden özür dilerim buarada hergün sahildeyim kefale atanlar hariç kimseyi görmedim bir iki deneme yaptım hatta biri bu gün 16 00 17 00 kadar hiç bişey yok idk
selamun aleyküm bu kasıklar iş yaparmı acaba veya nezaman hangı balıklar için kullanılabilir üstadlarımız yardımcı olabilirse sevinirim https://www.facebook.com/photo.php?...204116.1040565284&type=1&theater¬if_t=like