Fatih'im daha önceleri hiç teke toplama tecrübem olmadığı için biraz zorlanabilirim Ama tabiki mevsimsel olarak etkisi vardır,suların ısınması ile beraber ortaya bolca çıkacaklarından eminim. Ama gerçekten topladığım tekeleri canlı tutma şansım olsa iyi olur hani hihi hihi
Kabahat aslında bende Beyler birer tane daha içelimmi? bize tekrar çay getiriver diyen benim bea:laughing: :laughing: :laughing: Sende çayla bizi diyorsun:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Ama çay söyleyelim ilk önce Allah iyiliğini versin cengiz:laughing: :laughing: Yine güldürdün ya beni:laughing: :laughing: Ömrün uzun yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın kardeşim:thumb:
Selam millet bugün orta mekanda akşam suyuna yaptığımız denemelerden sonuc alamadık. Balık binde bir geliyordu. Ersin 2 tane kandirabildi. istavrit bile yoktu.
Sağlık olsun cihan Ersin kimbilir ne dedi balıklara kandırdı Bu arada özelden mesaj atmıştım sana tel için gördünmü
Gordum abi telefondan özele cevap yazamadim. dur birdaha deneyeyim. iyidir cengiz kardeşim,sen nasilsin?
Sormayı unuttum ersin hangi sahte ile aldı kuzucukları benim yandan çarklı sahteyi kullandımı:laughing: :laughing: :laughing: