En son yaptığım sahte 2. Atışta koptu sinir geldi abi ara vermeye karar verdim Ersin bluefishle aldi balığı
Zaten bende uzun ara veriyorum teke ve yengeç toplama işine odaklandım Elimizden tutan yok ki bir sponsor firma bulamadıkhihi hihi hihi
Ben ufaktan kaçar herkese hayırlı bir hafta sonu diliyorum. Ava gideceklere de rastgelereeling :thumb:
Cümleten selamın aleyküm.. İş-güç yoğunluk derken kaç zamandır foruma bakamamıştım.. Bu akşam bilg başına oturup başladım sayfaları dolaşmaya.. Birde baktım BERKANNN dedim..... Ohhh be dedikten sonra ne olmuş ne bitmiş diye 1500. sayfaya geri dönüp tane tane sayfaları okudum.. Çooooook mutlu oldum be yaaaaa :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: Bu arada fıtık rahatsızlığı ve Cengiz kardeşimin ufaklığı için Rabbim şifalar versin inşallah... Kaç zamandır balığa gitmiyorum arkadaşlar varsa bir org. haberdar edin nolur.. Kaşıntıdan gerçekten bitli pire gibi olacağım sonunda böyle giderse..
CÜmleten selamun aleyküm, herkese güzel pazarlar.... Erkan abi senin sahteyi kullanmadım, çünkü dibe takılır ve havada misina patlar kopar belki diye çekindim açıkcası... Onu senden hatıra olarak saklayacağım ama sakin bir yerde illaki yüzüşünü test ederim :thumb: Aleyküm selam uğur abi, mayız ayına az kaldı çapariler şenlenecektir yine bir ara sahil havası alırız hepbirlikte istavrit için
Uğur sağolasın canım benim.. 1 aya kalmaz bizim sahiller de balık yapmaya başlar, o zaman çay bahçesinin önünden 25 gr kurşunla av yapmanın tadına doyamıycaz :thumb:
Bu arada bu sabahın raporunu da burada yazayım.. bu sabah erkenden Fatih aganın avrupa yakasındaki mekanına takıldım.. açıktan orta boy istavrit çıkıyordu.. 3 saat kadar takıldım mekanda, 2 kg kadar balık aldım.. saat 10 gibi piknikçiler gelmeye başlayınca gitme vakti gelmiştir dedim ve mekanı terkettim.. pazar günü daha geç saate kaldınız mı keyif eziyete dönüşüyor, o yüzden tadında bıraktım ben de..
Bunlar da Fatihle dünkü sandal denememizden kareler ve günün hasılatı Sanırım bizim buralarda balık için vakit hala erken..
Olsun abi güzel muhabbet etmişsinizdir sabah sakin havada, biraz daha fazla balık çıksaymış tam süper olurmuş ama kısmet dediğin gibi bizim buralar için biraz erken ya da geçen gün bahsettiğim taraflara gitmek lazım tekneyle ama kürekle olacak iş değil o hihi hihi oralara gidebilsek çok güzel avlar çıkar belki süprizlerde denk gelir
Geçen akşam çıkan mezgitler beni ümitlendirdi, bi sabah veya akşam ordan dip oltası atıcam mezgit için..
Haberleşelim mutlaka abi :thumb: bende şaşırdım açıkcası o mezgitleri görünce hemde baya yakında hatta kısmet olup gidersek tüm mezgitler senin olsun ben pek uğraşamıyorum o balıkla
Bu arada bu sabah en iyi iş çıkaran takım beyaz iğneye koyu yeşil tek floş ve tek mor sim kombinasyonuydu..
Yok ben mezgiti avladıktan sonra onu ayıklamasıyla ve pişirmesiyle uğraşmayı pek sevmiyorum ondan dedimdi biraz yumuşak bir balık ayıklarken falan patlıyo sağı solu pişirmesi ayrı bir dert oluyor benim için ama hazır pişmiş olursa hiç affetmem tadı güzel bir balık zaten... hihi hihi
güzel deniz havası almışsınızdır , 2-3 haftaya balık bizim kıyılarada girer umarım. o zaman değme keyfine