Berkan abi avini tebrik ederlm.yarin kismetse bende o civarda olacagim. Fotolar icinde ayrica tesekkur ederim.. Cumleten hayirli geceler..
Cümleten selamın aleyküm 07.04.2013 Pazar günümün özeti... 10 da kalktım kahvaltı yaptım Çocuğun elbise dolabının arka kontraplağı çıkmıştı onu çaktım öğleden sonra birşeyler atıştırdım akşam üzeri benim takım taklavatı çıkarıp biraz birşeyler yapayım dedim.. Dedim de.. işte sonrası Ben odadayım eşim bize gelen ablasının yanında konuşurken benim SIPA sen git ilaçların içinden birini al ..aç... at ağzına çiyne .... baktım öksürük sesi geliyor eşim bağırdı uğur çabuk gel bu SIPA ilaç içmiş diye.. aldık apar topar hastaneye götürdük. kan - idrar tahlil tahlil tahlil derken midesi yıkandı başladık beklemeye... içtiği ilaç ağrı kesici "parasetamol" içerikli bir ilaçtı ve 15 lik ilacın 6 sı boştu.. (biz ilacın ne kadarını kullandığımızı net bilmediğimizden) Dr. ihtimal dahilinde hepsi olabilir diyerek bize; -Yatırıcaz 24 saat (gerekirse 48) müşahede altında kalacak deyince idk ne yapalım kalacak dedik.. İlacı aldığından 4 saat sonra tekrar kan alıp Haydarpaşa Numune Hastanesinde kan içindeki ilaç değerlerini net olarak görmek için (Lütfü Kırdar Eğt. Araşt. Hast. yapılamadığından) tahlile götürdük .. Sonuçları aldık .. Sonuç temizdi ancak yinede her ihtimale karşı 24 saatlik gözetimde kalacak.. durum vaziyet böyledir ben onları hast. bıraktım geldim eve ... idk Uzun lafın kısası Dikkatli olun ne olur.. Anlık bir dikkatsizlik bizlere aslında bizden ziyade herşeyimiz olan ÇOCUKLARIMIZA zarar verebilir...
Uğur çok geçmişolsun .Büyük tehlike atlatmışsınız.Allahtan ilaç ağrıkesici özelligindeymiş . İlaçları küçük çocukların oldugu yerde ortada bırakmamak lazım. Acil şifalar dilerim dostum.
Herkese günaydın, hayırlı haftalar.. Uğur çok geçmiş olsun kardeşim.. çocuklar için üretilen (bonibon gibi) şekerler de hap şeklinde olduğu için çocuklar tereddüt etmeden ortada bırakılan ilaçları ağızlarına atıp yiyebiliyorlar (şeker sanıyorlar)..
Selamın aleyküm günaydın Sağolun Arkadaşlar .. sabah 8 gibi aradım eşimle konuştum bizim sıpa iyi gece ve sabah tahlil için kan aldılar dedi o tahlillerde de bir problem yokmuş dün akşam 6 gibi hast. gitmiştik 24 saat müşahede altında kalması gerekiyor dediler inşallah akşam üzeri alıp gelirim eve...
Sağolun.. anlık bir şey işte.. Bekarlara sesleniyorum.. (evli ve çocuklulara da tabi ) hayırlısı ile evlenip birde çocuğunuz olursa bu yaşananlardan ders alın sizler bu sıkıntılarla uğraşmayın...